2005 RS Bizim Siteden mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam alınacak araç, çok güzel ikinci araç our bundan maşallah diri duruyor. Fiyat konusunda haklısınız, pertten dönmüş komple neden boyandığı bile belli olmayan araçlar 22-25 aralığında fiyat isteniyorsa bu temizlikte araç için fiyat gayet makul.

Kıyaslamak için yazmıyorum, böyle bir araç alıcak olsam renginden dolayı şu linktekini tercih ederdim.

Renault / Clio / 2.0 Sport / clio sport sahibinden.com'da - 79547822

aradık konuştuk geçen hafta 29dan aşağıya vermiyo

vay be bu ss ne ara beyaz oldu :D tüh bozmuşlar arabayı. bu arada 2005 ph2 rs gerçekten güzel görünüyor.

Bu ss clio rs neden bu kadar ucuzladı yav :) şaşırtıcı

SS RS in beyaza dönmesi ve fiyatının ucuz olması hiç normal değil ilginç

Sarı RS için 29'bin bence çok bir fiyat değil, bu aracı almayı düşünen temizini istiyorsa zaten piyasadan 1-2binlira üst fiyat vermeyi gözden çıkartması gerekir. Kaldı ki konuştuğumuz rakamlar'a ancak 2011 dizel clio 3 alınabilince performans odaklı donanımlı bir araç ve sıvı sarı rengi olduğunda gözüm görmüyor. :)

ss rs ı sıze slc anlatsın basına neler geldı fıyatı neden oralarda

Tahmın ettigim seymi acaba

Sarı RS için 29'bin bence çok bir fiyat değil, bu aracı almayı düşünen temizini istiyorsa zaten piyasadan 1-2binlira üst fiyat vermeyi gözden çıkartması gerekir. Kaldı ki konuştuğumuz rakamlar'a ancak 2011 dizel clio 3 alınabilince performans odaklı donanımlı bir araç ve sıvı sarı rengi olduğunda gözüm görmüyor. :)
Ben 32.000 kmde aldim arabayi degisen yok kaput boyali 28 e aldim adam 29 dan asagiya vermem diyor arabayi komple boyali araba zaten buna ragmen arkadasa alalim dedik gozu kararidi 28 e okeydik inmem dedi adam ama tabi parayi veren dudugu calar:)

dötu toklu 97model vteclere 25-30 arası ıstyolar bu az bılee
rs'ım olsa yemınle 50 yazarım

:) guzel toplandıysa sıkıntı cıkarmaz :) cigeri saglam o arabanın
Cok siki cigerli yine ya triger v kayisi sanziman ya motor yag hersey yapildi suan ben sariyi kotulemiyorum da 28 e verse alcaktik yani arabayi renaultta boyanmis 21 milyara alper abi aldi arabayi sonra caglar a gecti araba ordanda bursaya gecti elbet biri alir ins yabanciya gitmez orkun senin araba ne veriyo dynoda?

Geri