Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Clio 3 rs tüketim değerlerini görsen bu cümleni hemen silersin
Hatta ben bir şey demeden fabrika verilerine bakabilirsin
Clio 2 rs deki ekonomi 3 rs de yok,
Ama araç donanım, yol tutuş ve görüntü açısından oldukça önde clio 2 rs den. Fakat gel gelelim kasanın ağırlığı ve kısa şanzıman ekonomiyi ortadan kaldırıyor.
benimde aklımda açıkcası clio3 rs kaldı ama turbosuz olması korkutuyor beni ,4 ay sonra allah kısmet ederse 2.arabayı alacağım yakıttan dolayı acaba clio3 rs mi alsam nede olsa megane göre az yakıyor
benimde aklımda açıkcası clio3 rs kaldı ama turbosuz olması korkutuyor beni ,4 ay sonra allah kısmet ederse 2.arabayı alacağım yakıttan dolayı acaba clio3 rs mi alsam nede olsa megane göre az yakıyor
Tam alınacak araç, çok güzel ikinci araç our bundan maşallah diri duruyor. Fiyat konusunda haklısınız, pertten dönmüş komple neden boyandığı bile belli olmayan araçlar 22-25 aralığında fiyat isteniyorsa bu temizlikte araç için fiyat gayet makul.
Kıyaslamak için yazmıyorum, böyle bir araç alıcak olsam renginden dolayı şu linktekini tercih ederdim.