- Konuyu Başlatan
Kangoo3457 valla bende onceden ariza lambalari yaninca cekiyodum gazdan ayagimi sönüyodu sonra cekmemeye basladim ne olcaksa olsun dedim istanbula gitti geldi araba bisey olmadi sonra gecenlerde ben sivasa gittim baya rampa olduğu icin hic cekmedim gazdan bisey olmadi yani ama oyle aniden stop ettiyse bende bi enjektorlere bakitiyim em iyisi sıkıntılı yaniErdem55 videodaki aynı durum bende de vardı. İlk zamanlarda ben de boyle idare etsin dedim. Zaten ikazlar yanınca gazdan ayağımı çekince birazdan sonuyorlardı. Sonraaaaa geçen yaz sinoptan donerken boyabat tünel rampası vardır. Orada da yandılar ama gaz kesmedim, az kaldı rampayı bitiriyim, motoru rahatlatırım dedim. İkazları 3ü de yanık 2 dakika filan rampayı tırmandım. Sonra birden motor kendini kapattı. Araba stop etti. Emniyete çektim. Araba çalışmıyor. Ekranda akü filan başka ikazlarda yanmaya başladı. 10 dakika marş basmadan bekledim. Sonra çalıştı. İstanbula gelince hemen sanayiye. Enjektörlerden biri işeme yapıyomuş. Onu ayarladılar. Bilgisayara bağladılar. Mazot filtresinde su çıktı. O da değişti. O gün bugündür maşallahı var.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi