15 Şub 2012 #11 duymaz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 o konsolun altında bilgisayar için giriş var sadece ben geri cekip baktım kapaktan sonrada sadece o giriş cıktı başkada birşey cıkmadı
o konsolun altında bilgisayar için giriş var sadece ben geri cekip baktım kapaktan sonrada sadece o giriş cıktı başkada birşey cıkmadı
20 Şub 2012 Konuyu Başlatan #12 sugarboy067 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 sorunun nedeni ön tarafdaki tabanda saklama gözleri kapaklarının tam kapanamasından kaynaklanıyormuş düzeldi hayırlı günler
sorunun nedeni ön tarafdaki tabanda saklama gözleri kapaklarının tam kapanamasından kaynaklanıyormuş düzeldi hayırlı günler
20 Şub 2012 #13 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,877 Tepkime puanı 1,835 Puanları 113 Yaş 55 sugarboy067' Alıntı: sorunun nedeni ön tarafdaki tabanda saklama gözleri kapaklarının tam kapanamasından kaynaklanıyormuş düzeldi hayırlı günler Genişletmek için tıkla ... Hadi geçmiş olsun...
sugarboy067' Alıntı: sorunun nedeni ön tarafdaki tabanda saklama gözleri kapaklarının tam kapanamasından kaynaklanıyormuş düzeldi hayırlı günler Genişletmek için tıkla ... Hadi geçmiş olsun...