scenic 2 için elektrik tesisatı

kerdeş sana bundan fazla yardımımız olamaz sanırım. indim arabaya bu saatte, tarattırdım falan, bir de resim çektim umarım cvp bulursun sen...

resimleri indirip büyütürsen net görürsün yazanları ve sembolleri... kolay gelsin..

sayın acilcagri ilgi ve alakandan dolyayı çok teşekkür ederim sanada zahmet verdik. o sigorta kutusundaki olası sigortaları kontrol etmiştim kopuk sigortaya raslamadım demekki hepsini tek tek kontrol etmem rekekecek . onuda anca hafta sonu yapabilirim günüz gözü ile atık sigortaya rastlarsam buradan yazarım .

sonuçlanınca yazarsan bize de bilgi birikimi olur. zahmet nekidir :D

arkadaşlar kolçak altındaki konsolun sigortalarının nerede olduğunu buldum sonunda başka yerdede sigorta varmış.

şimdi konsolun içindeki aydınlatma lambasının sigortası otomatik el frenin altındaki sigorta kutusunun içindeki 5 amperlik sigorta olduğunu tespit ettim. konsolun içindeki 12 voltluk çakmaklığın sigortası ise farklı biryerde buldum buda ayrı bir sigorta gurubu şoför koltuğunun altında 10 amperlik bir sigorta aramayla bulunacak biryerde değil yani ama aryan buluyor yani.

Son düzenleme:
Cihangir bey kolçak altındaki çakmaklık çalışmıyor.servisdeki teknisyen başka yerde sigorta yok,tek sigortası var tesisatdan olabilir dedi.sizin şöför koltuk altında var dediğiniz sigortayıda aramama rağmen göremedim.resmini veyada nasıl bulabileğimizi ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim.

Tamamdır ,nihayet aylar sonra sıgortayı bulduk.Şöför koltuğunun altındaki çekmeceyi yerinden söküp çıkartıyorsunuz.Karşınızda Sigorta söketini görüyorsunuz.kolçaklıktaki ve arka koltukdaki olmak üzere 3 adet sigortalar burda.Hepsi bu.Herkese kolay gelsin.
watch

Son düzenleme:
Geri