2001 megane coupe rölanti sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 16ye301
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi bendemi düşük rolenti sorunu var..:D
hatta bazen okadar düşüyorki vites değişimlerinde (otomatik araç P den r ye P den D ye taktığımda veya D den R ye taktığımda) stop edebiliyor...

rolenti ayar motorunu değiştirdikten sonra başıma gledi bu olay...

rolantı ıcın tamırcıme gıttım.dedıgınız gıbı contaları aldım,tamırcım contaları takmadık,bı temızleyelım dene boylece eger sorun olursa contaları takarız dedı.wala 3 gundur falan bu sekılde kullanıyorum rolantı sorunu falan kalmadı cok sukur.ıns da sorun olmadan bu sekılde dewam eder.contaları ıade edıcem eger bır hafta boyunca bu sekılde guzel olursa.yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.

conta değişimi contanın kirliliğinden değil yapısını kaybettiğinden dolayıdır... bence yanlış bir uygulamaya gitmişsiniz...
sorunun ortadan kalkması bence tamamen başka bir nedenden dolayı...

temızledıgı yerler rolantı motoru ve,o soketle gırıs olan yerlerı temızledı.conta olan yerlerı temızlemedı hıc acmadı,eger acsaydı bende contalrın degısmesını ısterdım.

belkıde benım contalar saglamdı,o temızledıgı yerlerden dolayı sıkıntı vardı,ıste o kısmı bılemıyorum ılerleyen gunlerde gorucez.ıns bı sıkıntı yaratmaz.eger yaratırsa contaları falande degıstırcez.aslında bastan degıstırcez dıye konusmustuk ustayla,fakat butun gun benım arabayla ugrastı( fren dıskı bakatası falan flan degıstırdı).ıftar yaklasınca bırazda bu etken oldu.bakalım bır hafta denıcem.

insallah duzelir, ya benim aracta da buna benzer bir sorun var, arac sanki dizel gibi calisiyor, gir gir gir bir ses cikariyor bunun sebebi ne olabilir? Fakat suruste falan hicbir sorunu yok , 99 megane coupe

gürültülü çalışıyorsa bujilerde sıkıntı vardır sökülüp kontrol ettirmenizde fayda var

bendede aynı sorun var rolantı o kadar düsüyorkı motor titriyor artık vites sallanıyor Hatta egzos dan pıt pıt pıt die ses gelıyor :S aynı ınsanın oksurmesı gıbı

Geri