2001 coupemle aranızdayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahataha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jantlar orijinal ve değiştirmeyi düşünmüyorsan 195 (55-60) 15 iyidir.

Jantlar orjinal hocam orjinali 185 değil mi? Bende görünüş ve yol tutuşu açısından 195 tercih edeceğim 185 ler piyasada daha az zaten çıkma lastik baktım 185 çok az vardı

aracın orijinal lastikleri 185 60 15 dir.

Ailemize hoş geldin Taha kardeşim, iyi forumlar...:eyv

hayırlı olsun. hoş geldiniz.

Hosbulduk tesekkurler.Lastigi de hallettim uygun fiyata pirelli cinturato bulunca daha onceden bildigim icin konforu gosterise tercih ettim ve 185 65 15 taktim araca. Lastikler yenilenince yollar kaymak gibi oldu. Arac 1 cm yukseldi tali yollardanda gectigim icin isime geldi ama disardan bakinca albenisinde bi dusus oldu sanki :)

Simdi en buyuk problemim doseme :)

bence araç yeterince yüksek keşke daha fazla yükseltmeseydin. Hatta gereğinden fazla yüksek. ben alçaltmanın yolunu arıyorum. arka torkisyon lu arka kolayda önlere spor yaylar takmak gerekiyor o da + bir maliyet. şuan ağır bakımları geldi aracın baskı,triger volan. bunları yaptırdıktan sonra en az bir 5cm alçaltmayı düşünüyorum. 140km yi geçince sanki araba havalanıyormuş gibi geliyor. aracı biraz alçaltıp öyle deneyeceğim bir de.

140 bana yeter.Yüksek hız benim için önemli değil.İvmelenmesi iyi olsun yeterli.

Arkadaşlar, karter muhafaza kapağı bulamıyorum. Aracın üstündeki iki yerden tutabiliodu ancak ve aşağı sarkıyordu bende söktüm attım.

Alt korumasını nerden bulabilirim acaba? Hatta onların plastik degilden sacdan olanları varmış aranızda bilen bulan kullanan var mı acaba?

Geri