200 km Hız

düz vitesli 1.5 dci 90lık ile 198km gördüm bende ama çok uzun bir yokuş aşağı gerekmişti aynı araç düzde 188-190 diyor bayılıyor biraz yokuşta 194 fln yapıyordu.

şimdi edclisine biniyorum araç resmen 175te bayılıyor daha henüz yokuş dahil 186üstünü göremedim arada muazzam bir fark var, edc'lisini alırken pişman olma korkusu ile aldım ve gerçekten performans anlamında özelliklede otoban hızlarında itten pişmanım.

185 ile giderken GPS 180 ile 181 arasında gidip geliyordu servet Abi
Bendeki tüm kangoo larda aynı sapma. 200 km ye çıkınca sapıyor, alt kısmı hızlarda 5-6 km civarı fazla okuyor

Bendeki tüm kangoo larda aynı sapma. 200 km ye çıkınca sapıyor, alt kısmı hızlarda 5-6 km civarı fazla okuyor

Abi peki 200 km derken 6 ileri mi ? biz en fazla 190 gorduk ibrede dahası da zor sanirsam ki buda yeterli bu vites oranlarıyla :)

6 ileri olanlar. Düz yolda gps hızı ile 195-190 km/h hızda kalıyor, aynı hattı gece serin havada geçersem 200 km/h hıza çıkıyor. Tatlı rampa aşağı gps hızı ile 225 km/h hızı gördüm. Yine soğuk havada. İntercooler yeterli değil 105 dci'lerde

6 ileri olanlar. Düz yolda gps hızı ile 195-190 km/h hızda kalıyor, aynı hattı gece serin havada geçersem 200 km/h hıza çıkıyor. Tatlı rampa aşağı gps hızı ile 225 km/h hızı gördüm. Yine soğuk havada. İntercooler yeterli değil 105 dci'lerde

Anladım abi Servet abi peki senin tecrüben var abi şimdi biz yazın memlekete 2 3 kez git gel yapıyoruz fakat şimdi biliyorsun abi 5 ilerilerde vites oranları kısa G3 kasanın daha da kısa abi ikisini de denedim abi uzun yolda 110 a sabitliyor babam assa yukarı 3100 devire tekabül ediyor böyle gitmek uzun sure zararlı mi ? Babam 40 dk gidiyor sonra boşa alıyor Dinlensin diye 40 km ye dusup devam ediyor ne diyosun abi molalar da araç rolentideyken 5 6 dk çalıştırıyor ne diyosun abi var mi bir hata

110 km/h hız ile giden araç misalen 40 bg güç ile yürüyor, motorun keyfi yerinde, baba hızı düşürüyor sonra yine 110 km/h hıza çıkıyor. Araç o hıza çıkana kadar maksimum güç ile yürüyor. Babaya sor, nerde fazla güç harcıyor :) Yük altında sabit devir motor için nimet.

110 km/h hız ile giden araç misalen 40 bg güç ile yürüyor, motorun keyfi yerinde, baba hızı düşürüyor sonra yine 110 km/h hıza çıkıyor. Araç o hıza çıkana kadar maksimum güç ile yürüyor. Babaya sor, nerde fazla güç harcıyor :) Yük altında sabit devir motor için nimet.

Anladım abi derim babama :)) zaten hep muhabbeti yapıyoruz çok saol abi tesekkur ederim bilgiler için

kangoo gibi araçla 225 km/h gördüğüyseniz o tatlı rampa değil artık it dalışına geçmiş F16 olmuş :)

kangoo gibi araçla 225 km/h gördüğüyseniz o tatlı rampa değil artık it dalışına geçmiş F16 olmuş :)
:)
Bolu doğu kavşağı sonrası, devrek çıkışı tarafına doğru olan rampa. Eğim az tatlı sağa viraj belli belirsiz. Gecenin soğuğu ile araç için nimet.

Geri