Renac bikaç sorum olacak..öncelikle bakımın hayırlı olsun..yanılmıyosam sende Kütahya'dan dın..1.si neden Bursa'da yaptırdın..2.si rüzgar sesi için net çözüm bulundumu süreci anlatabilir misin ?
Amin teşekkür ederim. Evet Kütahya'dayım.
1-)Bursa biraz mecburen oldu şöyle ki; Baştaş'ın aralık kampanyasında 320 lira fiyat vermişlerdi. Ben geç kaldım ve 20 aralıktan önce randevu alamadım. 24 ocakta Bursa'da kardeşimin nişanı olacağı için 26 ocak tarihine Bursa Maisten randevu aldım. Daha önce forumda bir konuda yazmıştım. Maislerde iş daha profesyonel yürütülüyor ama Mais harici yetkili serviste de diyaloglar daha samimi. Mesela Baştaş'a ne zaman götürsem ufak tefek şeyler için şef Yalçın ustayı görmem yetiyor. Maislerde en ufak şeye bile "randevusuz olmaz" diyorlar.
2-) Rüzgar sesi için de; Ben aracı ilk aldığımda duyduğum rüzgar sesinden rahatsız değildim. Araçların fiziksel yapısından kaynaklanan bir durum olduğunu diğer B segmenti araçları kullanınca anladım. Daha sonra ses artmaya içeride ıslık çalmaya başladı. Öyle ki kelebek camı çıtasına içeriden bastırınca ses kesiliyordu. Faturada yazdığı gibi kelebek camlara ses kesme kiti montajı yapılmış. Ayrı bir aparat olduğu çıtaya dıştan bakınca belli oluyor ve o içeri giren ses ve ıslık kaybolmuş. Dış gövdede rüzgar sesi mevcut ama o bence çok normal.