2. Bakımı da Yaptık..!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pigeon4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gayet güzel fiyat hayırlı olsun. Akü değişimi için şikayetiniz neydi neye istinaden değişim yapıldı?
sağolasın.. akü değişimini ben özel olarak istemedim kontroller sırasında ölçüm yapmışlar ve düşük çıkmış hatta 3 kere ölçmüşler daha sonra garantiden kendileri bana sormadan değiştirmişler..aracı alırken bilgi verildi tabi..

sağolasın.. akü değişimini ben özel olarak istemedim kontroller sırasında ölçüm yapmışlar ve düşük çıkmış hatta 3 kere ölçmüşler daha sonra garantiden kendileri bana sormadan değiştirmişler..aracı alırken bilgi verildi tabi..

paylasım icin tskler
sizin aracınız ne ?

motor yağı ne marka ?

Filitrelerin fiyatları nasıl aynı oluyor onu anlamadım ?

en az uc parcanın garantiden değişmeside arabanın kalitesiz özensiz üretildiği oldugunu gosterir bence

2013 0,9 icon..
motor yağı olarak ilk bakım da alf mi elf mi ne kullanmışlardı 2. bakımda da aynıdır tahminim
filtre fiyatları derken neyle aynı anlamadım ?

2013 0,9 icon..
motor yağı olarak ilk bakım da alf mi elf mi ne kullanmışlardı 2. bakımda da aynıdır tahminim
filtre fiyatları derken neyle aynı anlamadım ?

0.9 benzinli aracınızdan memnunmusunuz

0.9 benzinli aracınızdan memnunmusunuz
kesinlikle çok memnunum öyle 1,2 lerdeki gibi gitmeme çekmeme sorunu yok..ama dizel almalı mıydım da demiyor değilim gerçi o da çok mantıksız olacaktı çünkü zaten kredi çekmiştim aradaki 7 bin liralık fark bana daha fazlaya mal olacaktı ayrıca vergiler bakımlarda çabası .. ;)

Bakım candır

aracım 2013 model ve 27000 km de 2.yıl bakıma girecek. Van ercişde renault bayisi 430 lira para biçti bu normalmi? yağ hava polen değişecek esktra bir şey yok. aracım bu arada dizel

0,9 TCe Bursa Mais 26 Ocak 2015 tarihli 2. bakım faturam

0,9 TCe Bursa Mais 26 Ocak 2015 tarihli 2. bakım faturam

Renac bikaç sorum olacak..öncelikle bakımın hayırlı olsun..yanılmıyosam sende Kütahya'dan dın..1.si neden Bursa'da yaptırdın..2.si rüzgar sesi için net çözüm bulundumu süreci anlatabilir misin ?

aracım 2013 clio dizel 2.yıl bakımını 347 liraya yaptırdım

Geri