Bencede aküden değil bi şarj dinamosuna baktırın derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede aküden değil bi şarj dinamosuna baktırın derim
bndde stop etme sorunu var dı araba normal yolda giderken stop ediyordu durduk yer ama bnd lpg yok arıxayı buluncaya kadar pek cok şey değiştirdim düzeldi ama buluncaya kadar pek cok şey değiştirdim...kısaca anlatayım
bnm araba 2000 model 1.6 rne 107 binde hiç lpg takılmamış
sizin araba kaç model kaç bin km bilmiyorum ama bnm yaptığım şu
benzin filitresini +enjektör temizliği+boğazkelebeği temizliği +fan arızalı olup olmaması + birde ismini tam bilmiyorum kaputu acınca direk karşınıza1,2 soket girişi var motorun üzerinde görünür yerde onların arızalı olmaması gerekiyor bu sepeblerden dolayı yapabilir......
bn bunları yaptım şimdi hiç bir sorun ve stop etme sorunu kalmadı .......
bu değiştirdiğim parçaların hepsi ve devir daim pompası olmak üzere....bnm ustaların dediğine göre arabanın ilk fabrikdan cıktığında üzerinde olan parşalrıymış bnden önceki araç sahipleri hiç bir bakımını yaptırmamışlar bn 3 sahibiyim şu gayet iyi durumda çekişide güzel....fena değil
sizin aracaın öazlelikleri ne tam olarak........
sarj dinamosuna bi baktir aku ile alakasi yok bunlarin bu arabalarda tam bilmiyorum ama 100 ampere yakin bi sarj dinamosu var araba calisirken akuye ihtiyac olmuyo yani istersen kutuplarini cikar
İyide arkadaşım benim anlamadığım karbüratör kirinin marşa ne etkisi var hadi tamam marşa basınca araba çalışmıyor desen amenna kabul ederim 10 dk bekliyorum öyle basıyorum ancak kendini toparlıyor demiştin
marşı kaldırmıyor demiştin marş elektrikle alakalı senin çözüm noktan ise yakıt sistemi ile alakalı ben bir şey anlamadım bu işten
marş almıyor dersen tamam yakıttan veya yakıt karışımında dengesiz havadan ama marş basmıyorsa elekterik sorunudur
her neyse sorun çözülmüş ya geçmiş olsun kazasız belasız binmek nasip eylesin inşallah