1991 Renault 11 GTS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdnanSim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi körmüsün diyesim var sana :D elektronik ateşleme beyni+F-1 korna ve hararet müşürünü siyah poşetle kapattık...ayrıca adam motor yıkama konusunda bilgili olduğu için hiç marşa bastırmadan hemen bujilerin olduğu yere hava tuttu tek marşta çalıştı :)
Adnan adam basmış köpüğü nasıl göreyim :D Çok dikkat etmek gerekiyor poşetli olduğunu anlamak için :D
Shop kolay arabada kaportadan sonra fıstık gibi olmuş ;)

maşallah çok temiz ve güzel görünüyor :eyv kazasız,belasız sürüşler..

Adnan adam basmış köpüğü nasıl göreyim :D Çok dikkat etmek gerekiyor poşetli olduğunu anlamak için :D
Shop kolay arabada kaportadan sonra fıstık gibi olmuş ;)
sağol abi yarına bekliyorum shoplu halini mazeret kabul etmiyorum :D beyaz spoonlar büyük olmasın gerçekçi olsn :) babamı ikna edebilirm ona göre yap :D

maşallah çok temiz ve güzel görünüyor :eyv kazasız,belasız sürüşler..
Teşekkürler abicim :)

bana sorarsan orijinal jantını bulmaya çalış. bu kadar temiz arabayı fabrikadan çıktığı gibi korumak ayrı bi güzellik olur. arka cam sticker'ına yazık olmuş ama :)

orjinal jant değilde jant kapağı bunlara hiç yakışmıyor bizde yeni kasa rn jant kapağı aldık,arka cam stickerida mecburiyetten başka şansımız yoktu :)

çok iyi durumda maşallah

Maaşallah.. çok diri ve hoş.

vay be benden 3 yaş büyük ben eskidim araba eskimemiş usb falan ses sistemi herşey tamam maşşalah kazasız belasız kullanın:)

Geri