1991 Renault 11 GTS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AdnanSim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akünün önünede pasta yaptırın Adnan ;) Dökülüyor , orjinal kalsın demeyin yaptırın :)

Motor yıkarken bujileri ve elektronik ateşleme beynini niye bir poşet ile kapatmadın :D Çalışmayabilir :D

Son düzenleme:
Akünün önünede pasta yaptırın Adnan ;) Dökülüyor , orjinal kalsın demeyin yaptırın :)

Motor yıkarken bujileri ve elektronik ateşleme beynini niye bir poşet ile kapatmadın :D Çalışmayabilir :D
abi körmüsün diyesim var sana :D elektronik ateşleme beyni+F-1 korna ve hararet müşürünü siyah poşetle kapattık...ayrıca adam motor yıkama konusunda bilgili olduğu için hiç marşa bastırmadan hemen bujilerin olduğu yere hava tuttu tek marşta çalıştı :)

alet temize benzıyor kazasız belasız sürüşler

Bu arabanın muayeneden geçmeme riski diye bişey olmaz bence Maşallah çok temiz...:eyv

ee hani arabaya sanal mod çekebilen yok mu ya :D benim program silindi :D kadir abi senden bekliyorum :D
şöyle abartmadan beyaz,fazla büyük olmayan spoon jant koyunda görelim bi arabayı yaw abiler :D

Abiler bugün sabah arabanın noktasal pasları için boyacıya vermiştik akşamüstü aldık arabayı.Araba o kadar güzelleşmişti ki ben bile görünce içimden ''fabrikadan çıktığı gibi'' dedim :)...Babam boyacı arkadaşıyla konuşurlarken babam boyacıya sordu''arabanın hiç çürüğü var mı,noktasal paslardan başka?''dedi boyacıda''dalgamı geçiyon abi ne çürüğü''dedi :D...Arabaya şimdi pasta,stickerler(yapıştırmalar)söküldü,noktasal yerlerden rötuş boya yapıldı,arka camdaki o pislenmiş ve baloncuk olmuş cam filmi söküldü ancak kötü bir haber orjinal Renault''Yaşanacak Otomobiller''çıkartmasıda cam filmiyle beraber çıkmış...Evett şimdi resimler yorumlarınızı eksik etmeyin :D

beef880e.jpg

46ccb61e.jpg

e5641344.jpg

eb6ddedc.jpg

148d24cf.jpg

5c001843.jpg

a9626288.jpg

0c129bb4.jpg

c270f89f.jpg

Yarın fotoğraf makinası ile güzel resimler çekmeyi düşünüyorum :)

Adnan babanı kandırda bi jant işine gir...:D

Geri