1984 Renault 11 GTL Coupe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ustaoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim :)

bir şey sorucam,

bu laguna I de iki tip 2.0 16v motor var sanırım. biri f4r diğeri volvo ortaklı n7q mü ?

araştırıyorum bu şekilde çıkıyor karşıma... bir de 115hp lik 2.0 8v motor var ama o önemli değil :)

şimdi asıl soru geliyor !

f4r veya n7q benim arabaya şanzımanı ile beraber uyar mı ? uymadı uydurulur mu ? frenlemeyi kenara bırakırsak arabanın performansı ne kadar iyi olur... hani ciddi şekilde yürüyen bi makina olsun istiyorum işin aslı :)
N7Q Volvo denen motor .
F4R Renault Çift egzantirikli+Açı Kaydırıcılı motor

Şanzıman konusundan anlamam ama Motoru bulabilirseniz arkadan pert olmuş bir arabadan komple sökün .
Önemli Olanlar ;
Motor
ECU
Elektrik Tesisatı
Tüm Sensörler ( Krank Okuyucu vs. )
Şanzıman
Fren Tertibatı .

Pert en çok Megane 2 bulabilirsiniz :D Oda 1.6 16V olur :D
Sahibinden.com sitesinin hasarlı araçlar kısmından bakarsınız .

Oyle dusunuyorum zaten ama laguna f4r icin ugrasa deger mi bilemedim. Olmusken daha iyiisi ne olabilir onu dusunuyorum. Nasil olsa motor konusunda dusunmek icin epey bi zamanim var. Bu arada bulabildigim kadar bilgi ve tecrube toplamaliyim :)

Allah kaza bela vermesin.. Güle güle kullan.

arka ataraf eski olarak kalacak çünkü dört kapı tamponları olmuyor.35 cuf 98 plaka araç gibi..ayrıca laguna motoru türkiyede daha önce takıldı. ama tesitatınıda alman lazım.

hey masallah bee Allah kaza bela vermesın

arka ataraf eski olarak kalacak çünkü dört kapı tamponları olmuyor.35 cuf 98 plaka araç gibi..ayrıca laguna motoru türkiyede daha önce takıldı. ama tesitatınıda alman lazım.

Nasil olmuyor ya :( on tamponda sikinti yok anladigim kadariyla da arka tamponun yan taraflari olmuyor ? Arka tapmon bitik vaziyette :s

güzel araç çok balıma ihtiyacı var kolay gelsin

Maaşallah :eyv

kısa yada uzun geliyor .ölç istersen birde flasınkini ölç

Geri