Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bahadır araç hayırlı olsun konuyu görmedim kusura bakma en son almışsın aracı güzel olucak inşallah biraz emek birde zamanla bomba gibi olur bu araç
hayırlı olsun tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim .
Arabayı kendi renginde bırakacaktım ama ne olduysa oldu araba gri ile füme arasında bir renk aldı
Tabi kapıları düzeltirken sıkıntı oldu biraz yan füme oldu
tahminimce 200-300tl lik bi masraf var. sadece iki far ve bir kaput. tampon ve çamurluklar sağlam. sadece radyatörün hortumu şarj dinamosunun dişlisine değip kopmuş araç bu yüzden yürüyece k halde değil yani uzun mesafe gidemez... yarın ilk iş arabayı yaptırmak olcak
şuan o durumum yok malesef o şekil oldu mu şimdi tampon fark çıtası panjur filan da girecek işin içine o yüzden şimdilik çıkma bi kaput alıcam farları da r9 farı devam
audinin arka tamponda ki siyah ek parça çıktı yerinden ama üst boyalı kısmı çiziklerle atlattı... o değil de arabanın resmen altına girdim ya eksoz plakayı deldi