1984 Renault 11 GTL Coupe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ustaoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bahadır araç hayırlı olsun konuyu görmedim kusura bakma :) en son almışsın aracı güzel olucak inşallah biraz emek birde zamanla bomba gibi olur bu araç ;)
hayırlı olsun tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim .

Arkadaslar hepnize tesekkurederim :)

Kadir eline saglik super olmus, neredeyse hayalimi tasarlamissin :)

Arabayı kendi renginde bırakacaktım ama ne olduysa oldu araba gri ile füme arasında bir renk aldı :D
Tabi kapıları düzeltirken sıkıntı oldu biraz yan füme oldu :D

Olsun guzel :) birde altinda compomotive filan olaydi :D

evet beyler Allah beterinden korusun diyerkten bugün ilk kazamızı 20km/s hız ile yaptık :D 2011 model Audi A4 2.0 tdi'a arkadan az bi dokandım :D

img2012080200098.jpg

By ustaoglu_b at 2012-08-02

img2012080200099.jpg

img2012080200100.jpg

img2012080200101.jpg

tahminimce 200-300tl lik bi masraf var. sadece iki far ve bir kaput. tampon ve çamurluklar sağlam. sadece radyatörün hortumu şarj dinamosunun dişlisine değip kopmuş araç bu yüzden yürüyece k halde değil yani uzun mesafe gidemez... yarın ilk iş arabayı yaptırmak olcak :)

Geçmiş Olsun Abi, Allah Beterinden Korusun, Belki Bahane Olur, Ne Bileyim Faz 1 Parçaları Felan Atlayı Verir Önüne :eyv

şuan o durumum yok malesef :( o şekil oldu mu şimdi tampon fark çıtası panjur filan da girecek işin içine :) o yüzden şimdilik çıkma bi kaput alıcam farları da r9 farı devam :D

Audi kesin perttir bence çok geçmiş olsun ve son olsun inşallah ;)

audinin arka tamponda ki siyah ek parça çıktı yerinden ama üst boyalı kısmı çiziklerle atlattı... o değil de arabanın resmen altına girdim ya :D eksoz plakayı deldi :D

Leyleklik leyleklik nereye kadar sonu yok ki bu işin :D

Geri