18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D senin kullandıgın focus en fazla 140 150 ps bu araba 250 ps kardesim :D yani zapt etmesi zor + ehliyetsizsen yanarsın valla araba fena dikkat cekiyor aslan aslan ben blow offu taktırınca benim arabayı veririm sana onla çuflarsın rs tadı vermez ama sende alırsın hevesini :eyv

Belki Ozan abi verir be abi şansımızı demeyelim :)

Avrupada bir mini buluşma yapalım diye düşündük.. Mekan olarak sıkıntısız , otopark sorunu , ulaşım problemi olmayan bi yer düşündük...

Saat 12 de Mavi Haliç Kafede olacak..

Katılım durumlarına bi bakalım ona göre gününü bi hafta sonra veya önceye alabiliriz..

Katılımcılar
:eyv

1 Vurally
2 Megane-Fu
3 OnurBalcı
4 Melih OZLEM
5 B
urakdemirel
6 *USTA
7 Yiğitalp
8 GoKaLp
9 orkhun
10 RenaultFanClub
11 Görkem :eyv
12
:bravo

hayırlı buluşmalar cümleten :eyv

Ozan abinin arabasi yukari Ozan abinin arabasi asagi:)

Ozet geceyim:
Ne sen nede baskasi kimseye araba maraba vermez:) Bu forumda o arabayi verecegi kisiler bir elin parmaklarini gecmez.

İstersen 20 yillik sofor ol. Hizli araba sahibi olmadiysan risk buyuktur. Boyle bir risktede kimse kimseye arabasini vermez

Ozet geceyim:
Ne sen nede baskasi kimseye araba maraba vermez:) Bu forumda o arabayi verecegi kisiler bir elin parmaklarini gecmez.

İstersen 20 yillik sofor ol. Hizli araba sahibi olmadiysan risk buyuktur. Boyle bir risktede kimse kimseye arabasini vermez

Şakasına takılıyoruz abi yoksa kullancağımdan değil :)

bir ozan abim olmadı :D

Ozet geceyim:

Geçenki Sütlüce buluşmasında 6 ileri Anıl'a vermiş,bende şaşırdım...:D

Geçenki Sütlüce buluşmasında 6 ileri Anıl'a vermiş,bende şaşırdım...:D

Valla simdi bende sasirdim bak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri