18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzmittede buluşma istiyoruz :silah
Hergün izmitteyim.Hayatta gelmem buluşmaya :D Bi hafta sonum kalıyor ondada izmite gidemem :D

Kendime vaktim kalıyor onuda izmite gelerek kullanamam diyorum.Gına geldi hergün izmite gidip gelmekten

benim babam 1983 den beri gebzeye gidip geliyor adam isyan etmiyor?

Anıl abi bu sefer de ben kullanırım Ozan abinin arabayı ben sürerim bu sefer :)

ozan abi sana vermez olum rs yi ehliyetin yok :D hem sen zapt edemezsin onu dizel arabaya benzemiyor vallahi :D :D kurşun gibi gidiyor mübarek rs :D :p yancım olsaydın ogün bulusmada dibin düserdi :D enesle cem in dibi yerlerde sürünüyordu :D arabanın kralı vallahi :D

ozan abi sana vermez olum rs yi ehliyetin yok :D hem sen zapt edemezsin onu dizel arabaya benzemiyor vallahi :D :D kurşun gibi gidiyor mübarek rs :D :p yancım olsaydın ogün bulusmada dibin düserdi :D enesle cem in dibi yerlerde sürünüyordu :D arabanın kralı vallahi :D

Abi 2.0 motor focus kullandım bunuda kullanırım :)

Abi 2.0 motor focus kullandım bunuda kullanırım :)

:D senin kullandıgın focus en fazla 140 150 ps bu araba 250 ps kardesim :D yani zapt etmesi zor + ehliyetsizsen yanarsın valla araba fena dikkat cekiyor aslan aslan ben blow offu taktırınca benim arabayı veririm sana onla çuflarsın rs tadı vermez ama sende alırsın hevesini :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri