18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi müşteriler gelecek arabaları çıkaralım artık diyor adam bize. E biz neyiz kaç kişiydik gelen çoğu kişi yemek yedi. Dünyanın parasını kazandı bizden daha neyin kafasını yaşıyor.

Fatih fotoğraflar ne oldu kardeşim...:)

birkaç aksilik olmuş galiba onun haricinde iyi buluşma olmuştur tahminimce fotoları bekliyoruz :)

Fatih fotoğraflar ne oldu kardeşim...:)
Abi programı ilk defa kullandığım için nasıl olduğunu bilmiyordum, boyutlandırmadan atmışım resimleri atayım dedim bir resim neredeyse 1 sayfayı kaplıyor. Şimdi tekrar yüklüyorum. Boyutu 1024x1024 yaptım. Yükleniyor şu an hepsi :eyv

fotografları bekliyoruzzzz !! :) ayrı bir konu acılıp hepsi orda birleştirilsin bence,sonradan yukleyenlerden ordan devam eder,nasıl olur ? iyi olmaz mı?

Pro. makineyle çektiğimiz için görüntülerin boyutları çok yüksek. Toplam 70 tane resim var. Yaklaşık bir saat sürecek sanırım yüklenmesi.

Abi programı ilk defa kullandığım için nasıl olduğunu bilmiyordum, boyutlandırmadan atmışım resimleri atayım dedim bir resim neredeyse 1 sayfayı kaplıyor. Şimdi tekrar yüklüyorum. Boyutu 1024x1024 yaptım. Yükleniyor şu an hepsi :eyv
bekliyoruz fatih :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri