hadi atla gel sen )
tostumu yedim bekliorm kanka hehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi atla gel sen )
Programı ındırdım kurdum yuklemeyle ugrasıyorum, geliyor kısa bir süre içinde Gelen herkesin ayağına sağlık, arkadaşlarıma ve siz değerli abilerime teşekkür ederimUsta hiç kaçırmamışsın kareyi bu buluşmayı kaçıranlar çok şeyler kaçırdı herkesin emeğine ayağına ver harcadığı yakıta sağlık çok güzel oldu ayrıntılı fotolar akşama yüklenir sanırım
Buluşma güzeldi emeği olan herkese teşekkürler ama mekan bizim de canımızı sıktı Aytuğ abiyle otoparkda takılan eleman laf dalaşı yaptı araba muhabbetinden artık bu mekan bize uymaz. Anlaşmamız 12.00 ile 14.30 arasıymış falan filan adamdan tost istiyorum olmaz diyo menüden yiyceksin benim midemde sorun var yağlı kızartma yasak zorla adama tost yaptırdık
İşletmecisi Yavuz varya zor tuttum kendimi. *** sadece ben 35 tl ödedim kaç kişi vardı orda neyin hesabını yapıyolar anlamıyorum bu kadar olmaz resmen!
adamların kalkmış biryerleri kardesim yapcak birsey yok bir daha gitmeyiz olur biter yada ben şahsen gitmem