18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 yakın bir katılımla mini buluşmamız gerçekleşti,gelenlerin ayaklarına sağlık,fotoğraflar Fatih ve Deniz'de en kısa zamanda yüklerler...:eyv

kangoo.rfc.webp

Usta hiç kaçırmamışsın kareyi :eyv bu buluşmayı kaçıranlar çok şeyler kaçırdı herkesin emeğine ayağına ve harcadığı yakıta sağlık çok güzel oldu ayrıntılı fotolar akşama yüklenir sanırım :eyv

Usta hiç kaçırmamışsın kareyi :eyv bu buluşmayı kaçıranlar çok şeyler kaçırdı herkesin emeğine ayağına ver harcadığı yakıta sağlık çok güzel oldu ayrıntılı fotolar akşama yüklenir sanırım :eyv
Programı ındırdım kurdum yuklemeyle ugrasıyorum, geliyor kısa bir süre içinde :eyv Gelen herkesin ayağına sağlık, arkadaşlarıma ve siz değerli abilerime teşekkür ederim :)

Emeği olanların emeğine sağlık çok güzel oldu gerçekten. Mekanın terbiyesizliklerine rağmen güzeldi adamlarda esnaflık dene birşey kalmamış resmen. Herkes gittikten sonra ordaydık biz gene terbiyesizliğini yaptı yok arabalar ne zaman çıkacak falan. Arkadaşım benm arabada otururken arabayı çek demiş arkadaşa o da içerde masamız var niye çekeyim demiş yok bir masa 10 kişi oturuyorsunuz falan demiş. Hala sinirimi alamadım ah ***!

Buluşma güzeldi emeği olan herkese teşekkürler ama mekan bizim de canımızı sıktı Aytuğ abiyle otoparkda takılan eleman laf dalaşı yaptı araba muhabbetinden artık bu mekan bize uymaz. Anlaşmamız 12.00 ile 14.30 arasıymış falan filan adamdan tost istiyorum olmaz diyo menüden yiyceksin benim midemde sorun var yağlı kızartma yasak zorla adama tost yaptırdık

Buluşma güzeldi emeği olan herkese teşekkürler ama mekan bizim de canımızı sıktı Aytuğ abiyle otoparkda takılan eleman laf dalaşı yaptı araba muhabbetinden artık bu mekan bize uymaz. Anlaşmamız 12.00 ile 14.30 arasıymış falan filan adamdan tost istiyorum olmaz diyo menüden yiyceksin benim midemde sorun var yağlı kızartma yasak zorla adama tost yaptırdık

İşletmecisi Yavuz varya zor tuttum kendimi. U*** sadece ben 35 tl ödedim kaç kişi vardı orda neyin hesabını yapıyolar anlamıyorum bu kadar olmaz resmen!

İşletmecisi Yavuz varya zor tuttum kendimi. *** sadece ben 35 tl ödedim kaç kişi vardı orda neyin hesabını yapıyolar anlamıyorum bu kadar olmaz resmen!

adamların kalkmış biryerleri kardesim yapcak birsey yok bir daha gitmeyiz olur biter yada ben şahsen gitmem

adamların kalkmış biryerleri kardesim yapcak birsey yok bir daha gitmeyiz olur biter yada ben şahsen gitmem

Aynen abi Vurallada konuştuk bir daha orda buluşma yapamayız faland edi şahsen bende gitmem terbiyesizlik resmen bu nedir ya.

Aynı yerde bir buluşma daha olmayacak beyler...:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri