17 Temmuz Bursa GO KART buluşması

1 saat erken çık işten nolcak beya

Saat 6 da işten çıkacaksın.
6.15 de küçük sanayiye gidersin(taksiye bin :D)
arabayı alırsın 6,30 da yola çıkarsın.
Ordan sonra buttime otobana çıkmadan saat 19.00 da varırsın.

Bu plana uy yetişirsin.
Go kart saat 7 de başlayaak...

abi yetişmeye çalışırım da çok zor. otobandan gelirsem trafik olmaz ama 48km yol var buttime..

Taksi 25tl, düp 40tl(tapa gaz geldiğimi düşünürsen), Go-kart 20tl, yediğim içtiğim 10tl, arabayı yıkatma 10tl çok masrfım va çoookk..

Burdan yetkililere sesleniyorum hatta kampanya başlatıyorum " Admin beni go-karta gönder" :))))

abi yetişmeye çalışırım da çok zor. otobandan gelirsem trafik olmaz ama 48km yol var buttime..

Taksi 25tl, düp 40tl(tapa gaz geldiğimi düşünürsen), Go-kart 20tl, yediğim içtiğim 10tl, arabayı yıkatma 10tl çok masrfım va çoookk..

Burdan yetkililere sesleniyorum hatta kampanya başlatıyorum " Admin beni go-karta gönder" :))))

O zaman Arabayı servise yarın bırakma :D

zaten bırakmıcam çekici yolda birazdan gelip alacak:D

dün söylemesi ayıp gene araba yolda kitlendide pazar pazar düpçü servis kasko hepsini ayağa kaldırdım. Servis müdürü çekici gönderiyor aracı alacaklar ama ne yapacaklar bilmiyorum:D

hımm.
Tamam arabanı alma ihtimalin nedir bilmiyorum ama olmazsa Daghan ile beraber gelirsin.

Arkadaşlar Selçuk öğleden sonra taburcu olacakmış fırsatınız olursa gidip bir geçmiş olsun derseniz çok iyi olur...

ben gittim abi hastaneye ama konuşulup bi günüde evine gidileiblir rfc olarak

ben tamamım FS 505 sarı m.coupede gelicek (berkcebo) nerde kaçta buluşuyoruz ?

hımm.
Tamam arabanı alma ihtimalin nedir bilmiyorum ama olmazsa Daghan ile beraber gelirsin.

dur ben bi konu açayım kampanyamızla ilgili:D

Geri