17 Temmuz Bursa GO KART buluşması

Bende gelmeye çalışacağım umarım yetişebilirim :)

Arkadaşlar Selçuk öğleden sonra taburcu olacakmış fırsatınız olursa gidip bir geçmiş olsun derseniz çok iyi olur...

Kürşad, üniversiteden çıkıp ver elini otoban. Trafik olmaz orda. Ama dikkat et fazla yüklenme, mazallah sorun çıkmasın:eyv
ahah iyi dionda araba küçük sanayide olacak yarın:) işten çık ordan üniden otobana bağlan kafadan 50-55km

hoppp beni kovalasan yetişemem 19.30a aracı yarın servise bırakıcam 6da işten çıkıp sanayiye ordan çevre yolundaki trafikten oraya min 8de ordayım:S üniversite tarafından geçecek vamı

ahah iyi dionda araba küçük sanayide olacak yarın:) işten çık ordan üniden otobana bağlan kafadan 50-55km

hoppp beni kovalasan yetişemem 19.30a aracı yarın servise bırakıcam 6da işten çıkıp sanayiye ordan çevre yolundaki trafikten oraya min 8de ordayım:S üniversite tarafından geçecek vamı

1 saat erken çık işten nolcak beya

Saat 6 da işten çıkacaksın.
6.15 de küçük sanayiye gidersin(taksiye bin :D)
arabayı alırsın 6,30 da yola çıkarsın.
Ordan sonra buttime otobana çıkmadan saat 19.00 da varırsın.

Bu plana uy yetişirsin.
Go kart saat 7 de başlayaak...

Kurşad Düplü yetişemezsin belki ama benzine alırsan kesin yetişirsinhehe Taksi parasıyla neredeyse kafa kafaya olur herhalde:eyv

iyi buluşmalar, resimleri bekleriz... :cool:

İyi buluşmalar, İyi eğlenceler arkadaşlar

Geri