Latitude için 17" sac jant nereden bulabilirim? O kadar araştırdım ama maalesef bir sonuç alamadım. Kışlık lastikler için kullanacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun güle güle kullanın...Milestone 205/55 R17 91V MaxxGrip Kış Lastiği Üretim 2017 4 tane aldım.
Sac jant ve kapak alırsan çok tutmaz(Tanesi sıfırı 100Tl gibi oluyor) ,yada jant değiştiren 16" captur jantları veya replikalarda olabilir.
Gelelim fasülyenin faydalarına; 205 55 17 kış lastiği olarak alternatifin az olduğu bir ortamda, fiyatlarda uçmuşken petlas ve türevleri (starmaxx, milestone vb) çok iyi alternatif oluşturdu
lassa, Bridgestone vb 500-750 bandında gezerken milestone 235 tl den bulunabiliyor.. Milestone lastiğin ıslak zeminde frenleme kodu 'C', kumho denen kore malı 450_500 liralık lastiğinkide 'C'.
[emoji848]
Türkiye kazansın a dostlar... Milestone 205/55 R17 91V MaxxGrip Kış Lastiği Üretim 2017 4 tane aldım. Toplam 960 lira...
İnşallah memnun kalırım, petlas kullananlar çok memnun gerçi ama yan ürünlerinden fazla bir yorum bulamadım[emoji849]
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracı aldığımda üzerinde kumho solus 4 mevsim (s+m) lastik vardı. 4.5 ayda 4500 km yapmışım, yol bilgisayarı 5.0 iken (hiç sıfırlamadım) 2 hafta önce bu milestone lastikleri taktırdım. Üzerine 1000 km yaptım, aslında havalarda hep ıscaktı ama yakıt 4.9 a düştü[emoji848] çekiş ve frenleme makul. Bu hafta kar gelecek diyorlar İstanbula. Bakacaz bakalım [emoji849]. Bence şimdilik bir sıkıntı yok, Allah ta ben gibi kimseye sıkıntı çektirmesinÖncelikle lastikleriniz hayırlı olsun. Ben de bahsettiğiniz lastiklerden almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? yakıt tüketimi ve yol tutuş performansı hakkında paylaşımda bulunursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar konuya biraz geriden dahil olucam ama benim de şöyle bir sorum olacak bu konuyla ilgili olarak, aslında soruya ait konu başlığı da açtım dün ama cevap veren olmadı. benim capturda orijinal jantları 17" ve kış lastiği için elimde olan 16"janta göre bir kış lastiği takıcam. Ancak bu 16 lık jantlarda lastik basınç sensörleri yok. Sensörsüz kullanırsam bi zararı olur mu?