( 17 Haziran ) İstanbul'un arka bahçesi Çatalca/Yalıköy Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi Ozan abiyle konuştum anadolu yakası ortak buluşma noktası içerenköy carrefour otoparkı speedy yanı izmit ve çevresinden geleceklerde katılabilir.Yalnız toprak az olan yoldan gideceğiz sonra yolu uzattılar vs.olmasın.Alper 1.sayfaya da eklersen iyi olur kardeşim.

Aytuğ aga tam olarak saat kaçta ordan alayım seni? Malum 4 te işe gidecem ne kadar erken gidersek mekana o kadar iyi :eyv
Gökhan abi Trakya ekibi olarak Yalıköy'e girmeden önceki son köyde "binkılıç" ta buluşup mekana birlikte gidelim diyoruz. Sende bize katılırsan seviniriz.

Cenker, Ben ve crazy771(güray) 3 araba geliyoruz.

7ykq4.png

Güzergah böyle mi olacak Alper son güne geldik hala karmaşa var...
7189007877_4fe2fec8da_b.webp

pulat sen 8 gibi sayalar sapagında ol
deniz sizde aynı o sekil binkılıcta ana yol ustunde beklersiniz 8.30 gibi ordan zaten binkılıc sonundan yol ayrılıyor muhtemelen orasıda topraktı en son
istanbuldan gelcekler zaten catalcadan sonra yol alternatifi yok son 15-20 km yer yer yollar bozuk olabilir catalca sonrası

pulat sen 8 gibi sayalar sapagında ol
deniz sizde aynı o sekil binkılıcta ana yol ustunde beklersiniz 8.30 gibi ordan zaten binkılıc sonundan yol ayrılıyor muhtemelen orasıda topraktı en son
istanbuldan gelcekler zaten catalcadan sonra yol alternatifi yok son 15-20 km yer yer yollar bozuk olabilir catalca sonrası

sizin yol asfaltsa ordan gelelim ..

binkılıctan sonrasına garanti veremiyorum abi
zaten önemli olan toprak olmasından ziyade cukurlu olması
o tip yolda kullanmasını bilmeyen sakata gelebilir:aytuğ

kamyon olacaktı şimdik vur kırbacı vur kırbacı giderdik :aytuğ

Ozan güzergah değiştirmeye gerek yok bir noktadan sonra gidilecek tek yol var zaten toprak olan yerde orası galiba...:)

valla emmi inşallah düşündüğüm gibi çıkmaz kimin hakkımda ne düşüneceği umurumda olmadan geri dönerim şimdikten belirteyim......daha kısa mesafe varsa topraklı yol o yol tercihim olur.

Geri