Yakışmış,kazasız belasız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah10 numara..
renk güsel ama iyi bir patlamaya sebep olmuşsun hacımMaşallah dostum çok güzel olmuş rengi
bundan kac sene once hatırlamıyorum ama rs jantlarını ılk ben boyamıstım bu renge sonra patlama oldu herkez bu renkten yapmıstı gri arabayada en yakıscak jant rengı bence dogru secım yapmıssın
Maşallah güzel olmuş
Bende istesem formatlarını ata bilirmisiniz
cümlemizinki inşallah..Yakışmış,kazasız belasız.
renault sport jantlardakinden bahsediyorsan 2 tane kaldı sana ayırıyorum ikisinide nezaman nerde benden almak istersen gel buyur beklerim.. çay içeriz çaylarda benden .. ee daa napiim abidağhan hocam bence rengi tam ayarında olmuş. ne çok koyu nede açık. gayet güzel merak etme. hele hele stickerlar inanılmaz güzel durmuş bana ayır lütfen 1 tane aynı stickerdan ilk gördüğüm yerde alıcam senden
eyvallahElinize sağlık güzel olmuş..
eyvallah abi sattırmadın arabayı bana bende uğraşıyorum.. büyük sözü dinledim memnunumGayet Basarili Goruntu Sahane
eyvallah sizde bursadansınız sanırım sizide beklerim çayajantlar mükemmel iyi günlerde kullanın
renault sport jantlardakinden bahsediyorsan 2 tane kaldı sana ayırıyorum ikisinide nezaman nerde benden almak istersen gel buyur beklerim.. çay içeriz çaylarda benden .. ee daa napiim abi
söz vermemekle beraber bişeler yapmaya çalışacağım diyorum bu arada nerde yıkaacan makinayı..valla gelirim çay içmeye. forumda bursa buluşması pek olmuyo bari biz mini bir buluşma yaparız. Acaip araba muhabbeti yapasım var Hatta yarın arabayı yıkamaya çıkabilirim. beklerim bende...
söz vermemekle beraber bişeler yapmaya çalışacağım diyorum bu arada nerde yıkaacan makinayı..