Yakışmış
Güle güle Kullan
Güle güle Kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guray saol kardeşim renk tam benimde içime sinmedi ama ben daha açık istiyordum bir sonraki proje o yaz başında kısmetseAbi beklediğim gibi olmadı fakat yine de güzel, sanki biraz koyu olsa daha mı iyi olurdu bilemedim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
saol kardeşim yarın buluştuğumuzda sorasınolmuş bu dağhan abi canlısınıda görücem inşallah sana bir kaç şeyde sorucam
eyvallah abi sen nerlerdesin yaYakışmış
Güle güle Kullan
saolasın bakkalım hoş duruyor ama aklımdaki bu diildidaha ne olsun...
aynen bakalım yarın konuşucam bi kaç yerindede sıkıntılar var hepsi aradan çıkacak inşallah..Yok yok sadece arka. Ondeki lipse dokunma.
Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk
eyvallah saolasınçok beğendim vallahi
kardeşim burdan vektör halini paylaşıcam .. ordan alıp reklamcıda istediğin boyda kestirisin 0,8 cm x 12 cm olması lazımYakışmış güle güle kullanın Jant'ta ki renault sport sticker ı nın ölçüleri nedir abi ?
brembodan daha orjin durdu gibi bu tabi senin ve benim fikrimizGüzel Görünüyor, RS Yazıları Güzel Bir Ayrıntı Olmuş
saol kardeşim gt line şase nosu bulayım sana danışıcam bikaç parçagayet güzel olmuş güle güle kullanın..
eyvallah evren abi demekki hakkaten olmuşbence guzel olmus ellerinize saglık..