16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yerler yaş olduğundan sanırım rolling olmayacak o yüzden egzozu vs taktırmıyorum. Büyük ihtimalle eşimde gelecek yancı olarak :)

Yerler yaş olduğundan sanırım rolling olmayacak o yüzden egzozu vs taktırmıyorum. Büyük ihtimalle eşimde gelecek yancı olarak :)
Arabasına ve kendine güvenen yapar kardeşim...:eyv

Abi Sen Tak Egzozu Biz Buzda Bile Roll Yaparız hehe

2 sarar, 3 ve 4'de sıkarız bırakırız. Yüksek sürate çıkılmaz..Hemen su koyuverme..

rs ler kesin kalkıcak yagmur olsada mutlaka arada duracaktır
megancılar artık sulu ortamda patinaj yarısması yapar:D:D

o zaman ben gelemem.. size iyi buluşmalar :)
Sabah 10.10 da Çobançeşme Opet te olursan seni gişelere kadar alırım kardeşim,orada birinin arabasına geçersin,yer bulamazsak benle devam edersin,Serhan'ı da BP den alacam sabah 10 da,oraya da gelemem diyorsan ben aşağıya inmeden direk TEM den basarım...:eyv

Gelen arkadaşlar sıkı giyinip gelsinler lütfen :) Biraz soğuk olucak. Şuan yağmur yok Çorlu'da ama yerler ıslak. Sabah ve saat 1'e kadar sağanak ufak ufak yağmıştı. Yarında büyük ihtimal öyle olucak. Rüzgarda hafif etkili olabilir.

kışlıkları çıkartıp botları giymek lazım:)

Geri