16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20. Arada bizim araba olabilir. Ben Cenker abiyle kesin gelicem arkadan ailemde katılabilir buluşmaya :)

Havalar kötü malesef piknik iptal olabilir ama beklemedeyiz. En geç cuma günü kesin bir açıklama yapılır. Kapalı bir mekana geçebiliriz buluşma için. Kısmet diyelim inşallah havalar biraz olsun düzelir o güne kadar :)

aynen inşallah sogukta olsa açık bir hava olur..soguk olması daha iyi k4m de yürür böylelikle:D

valla ben havada falan değilim deniz madem ordaki bir organizasyona RFC olarak katılıyoruz mümkün olduğunca arabalarımızı getirmeye çalışalım çünkü unutulmasınki başka kuluplerde gelecek ...

valla ben havada falan değilim deniz madem ordaki bir organizasyona RFC olarak katılıyoruz mümkün olduğunca arabalarımızı getirmeye çalışalım çünkü unutulmasınki başka kuluplerde gelecek ...
Katılıyorum bende hem fikirim bu konuda. Organizasyon iptali şuan söz konusu değil yağmur yağış olursa diyorum.

Onlarında erteleme ihtimali var aşırı yağış olursa 1 hafta erteleyecekler.

zaten hayırlısı öyle olur ama ertelenmesse ve biz 5-10 araba gelirsek yakışmaz bize diye düşünüyorum...
Tabiki ama organize olmalıyız buradan takipçisi olalım konunun. Kötü hava koşullarında araçların gelmesine izin vermeyiz tabikide. Gerekirse 1 hafta erteleyebiliriz bizde. Diğer organizasyonu yapan arkadaşlarlada irtibat halindeyim erteleme durumu olursa bilgi vericem burayada. Hayırlısı diyelim kimse moralini bozmasın :)

Merhaba,

Ben Barış Tekirdağ Tuning Yöneticilerindenim. Bizim de organizasyonu iptal etme niyetimiz yok ancak şartlar çok kötü olur ise 1 hafta erteleyebiliriz. Yetkililer havanın haftasonu soğuk olacağını , yağmur olmayacağını söylüyor. Umarız öyle olur.

Saygılar,

Geri