16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Piknikte kullanılacak "orta boy" mangal arıyoruz. Gelecek olanlarda varmı :) ?

ben arabayı getirmem belki tahtelle beraber geliriz:) o gelmezse getiririm..

mangal olayı 2-3 tane hazır mangal aldıkmı ordan sıkıntı olmaz..

Küçük bir mangal var bende ama daha büyüğü varsa dedim :) küçük dediğim çokta küçük değil bize yetecek aslında.

bu sefer ona kömür-çıra falan almak lazım:)

yinede getirmek istersen getir yakarız bişekilde ozaman..

bu sefer ona kömür-çıra falan almak lazım:)

yinede getirmek istersen getir yakarız bişekilde ozaman..
Getiricem. Kömür konusunu ben hallettim kömür var. Çıra sorun değil fazla yakarız gideceğimiz yer orman :D Herkes sucuk alıp gelse dedi Ozan abi seninde fikrini alıyım abi? Aslında herkese soruyorum bunu herkes sucuk konusunda hem fikir mi (mangalda sucuk) ?

aynen kardeşim olabilir bana uyar ama ben ordan alırım arabada sucuk kokusuyla gelmem:D mangal için sucuklar varya onlardan aldıkmı 2 kişiye bir paket gider diye tahmin ediyorum..isteyen hazır köfte alır o da çabuk pişer..içecekte herkes ne içmek istiyorsa onu alır 1 er litreden yeriz içeriz işte:)

Şahsen problem değil o kadar yolu sucuk yemek içinde geliriz köfte içinde dana gerdan içinde

Belkide hiç katılmam mangal işine bakalım

Herşey şüpheli garantimiz yok

Çorlu'dan alırız o halde herşeyi kimsenin yolluk almasına gerek yok :)
VE RS roll'den vakit ayıramayacak sanırım :D Organizasyon piknik ile sınırlı değil biliyorsunuz ilk önce tekirdağ tuning organizasyonuna katılıcaz. Organizasyon dahilinde isteyen rolling, isteyen drag etkinliğine katılabilir. Çeşitli hediyelerde verilecek organizasyonda. Daha sonra günün stresini mangal ile atıcaz keyifli bir gün olucak inşallah.

arabayı getir burak renaultlar bol olsun ordaki organizasyonda ..:),renault sevgisi aşılayalım herkese :)

Ne kadar Megane bol olursa işime gelir 1.4-1.6- LPG li - ne kadar Megane varsa gelsin 2.0 ler zaten baş sırada :D

Geri