Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Getiricem. Kömür konusunu ben hallettim kömür var. Çıra sorun değil fazla yakarız gideceğimiz yer orman Herkes sucuk alıp gelse dedi Ozan abi seninde fikrini alıyım abi? Aslında herkese soruyorum bunu herkes sucuk konusunda hem fikir mi (mangalda sucuk) ?
aynen kardeşim olabilir bana uyar ama ben ordan alırım arabada sucuk kokusuyla gelmem mangal için sucuklar varya onlardan aldıkmı 2 kişiye bir paket gider diye tahmin ediyorum..isteyen hazır köfte alır o da çabuk pişer..içecekte herkes ne içmek istiyorsa onu alır 1 er litreden yeriz içeriz işte
Çorlu'dan alırız o halde herşeyi kimsenin yolluk almasına gerek yok
VE RS roll'den vakit ayıramayacak sanırım Organizasyon piknik ile sınırlı değil biliyorsunuz ilk önce tekirdağ tuning organizasyonuna katılıcaz. Organizasyon dahilinde isteyen rolling, isteyen drag etkinliğine katılabilir. Çeşitli hediyelerde verilecek organizasyonda. Daha sonra günün stresini mangal ile atıcaz keyifli bir gün olucak inşallah.