16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar, bugün Çorlu Buluşmasında bizim buluşacağımız yerin ve piknik yapacağımız yerin fotograflarını çekmek için ilgili yerlere gittim sizlerle paylaşmak istiyorum. İlk fotograf bizim buluşacağımız kipanın hemen yanındaki otopark alanıdır. Piknik alanı ise ücretliymiş arkadaşlar her araç için 5 TL gibi bir ücret istiyorlar girişte. Bu rakamı aşağı çekemedim malesef piknik alanı belediyenin olduğu için bir indirim söz konusu olmuyormuş.

Fotografların üzerine tıklayarak büyümesini sağlayabilirsiniz.

16 Ekim günü 8-4 çalışırsam ancak 4 ten sonra katılabilirim aranıza. İnşallah 4-12 çalışırım. Nöbet değiştiremiyoruz olası bir iş kazasında görev emri olmamasından dolayı sıkıntı olur diye korkuyorlar. Olmadı o güne izin kağıdı imzalatacaz artık. Ben 16:30 gibi biteceğini düşünmüyordum hatta Halil abide o saatte bitmez yetişirsin demişti. İnşallah bitmez o saatte bazılarıyla işim var çünkü o gün :D

Bacaklarını ayırcam gel gel

eyvallah deniz..

Rica ederim abi. Bu ücret neden diye soracak olursanız; Belediyenin bu ticareti benimde hiç hoşuma gitmedi 5 TL az bir ücret değil her araç için ama malesef yapacak birşey yok :( Çorlu'da pek fazla piknik alanı yok. Bu piknik alanı arazisi de Çorlu Belediyesinin değil T.C Orman Bakanlığına ait bir arazi dolayısıylada belediye kiralık olarak işletiyor burayı ücret bu yüzden. Piknik alanı şehir merkezi dışında doğa ile iç içe güzel bir yer fazla kalabalıkta olmuyor.

gelecek olan herkes yazdırdımı adını günceli ...

sabahları cayır cayır geziyor birde basıyor , yüklenme o kadar kalan mazot bile yeter sana ozan :)

sabahları cayır cayır geziyor birde basıyor , yüklenme o kadar kalan mazot bile yeter sana ozan :)
Hızını alamamış Beyazıt'ı soruyordu bugün bana...:D:D

Katılım Listesi

1-CenKeRS
2-Speedman
3-RenaultFanClub
4-BurakDinler
5-*USTA
6-YiGitalp
7-Black_Pearl
8-car_club22
9-Daywalker
10-RenaultSporT