16 Ekim Çorlu Buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CenKeRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakalım kime yancı olcaz alternatifler cogalıyor gari:D
ama bellide olmaz belkide tek kalem gelirim

yerin hazır başkan söylememe gerek yok biliyorsun :) ama ben yancı olurum sen ekonomi mod gibi adamsın hehe arabaya 4lt ortalamayla atarsın oralara :)

:) bozulan roll ortamından dolayı slc abının lafıyla cıkmayı dusunmuyorum:) sımdı gerek manıtacılık gerek okul gerek de benım aslan benı bazen sıkıstırıyor ama gelmeye calısıcam:)

maltepeden çorlu git gel kaç km acaba :D :D :D :D

Çorluda buluşma var ama ben gidemiyorum mu diyorsunuz? :(
Dizel araçlarla yolculuk zevkli geçmiyor benzinli bir araca yancı olmak lazım mı diyorsunuz? :(
Yolda emekli sıtayla gitmekle yol bitmez biraz heyecan lazım millete salça olmak lazım mı diyorsunuz? :(
Şahinlen doğanlan işim olmaz ben OZ Supertourismo WRC jantlı bir clio sport mu istiyorum diyorsunuz ? :(
O zaman doğru yerdesiniz.. :cool:

Veee sonunda bekleyen Yancılara müjdeee :halay
Evet yanlış duymadınız Avrupa yakasından YN Sport' ta çorluya gidiyor Yancı' lara duyrulur. :halay Yol boyunca YN Sport' un vereceği hizmetler; :beer

SLC' yi yancılarıyla beraber yolda çamaşır ipi sıtayla yapmak hehe
Diğer gelen araçlara salça olmak :cool:
Canon eos 40D sponsorluğunda profesyonel fotoğraflanarak bu harika anı ölümsüzleştirmek :D
YN Sport içinde fifth gear redline şöleni :bravo
Şirket hattımdan sevdiklerinizle doya doya yol boyunca ücretsiz konuşmak, internete bağlanmak ;)
Toprak parkurda VE RS denk gelirse arkamıza alıp VE RS' i önden görme, fotoğraf çekme ve arka camdan dalga geçerek al sallama fırsatı hehe
Yol boyunca mahalli ralli pilotundan ileri sürüş teknikleri, Ekonomi modu, Yarış modu, Viraj teknikleri, Heel and toe, Left food braking, powerslide, scandinavian flick, limited braking ve birçek tekniği öğrenme fırsatı :halay

Bu fırsatlar kaçmaz :halay kampanyamız sınırlı sayı ile mevcuttur tükenmeden katılınız :bravo

294820_10150444089207678_766107677_11094721_65199385_n.jpg

Ta benim gelesim geldi :D Yancı kabul oluyor mu abi :D

Veee sonunda bekleyen Yancılara müjde
Şirket hattımdan sevdiklerinizle doya doya yol boyunca ücretsiz konuşmak, internete bağlanmak ;)

Yol boyunca mahalli ralli pilotundan ileri sürüş teknikleri, Ekonomi modu, Yarış modu, Viraj teknikleri, Heel and toe, Left food braking, powerslide, scandinavian flick, limited braking ve birçek tekniği öğrenme fırsatı :halay

bunlar ne yavvhehe:yer

bunlar ne yavvhehe:yer

YN Sport ile yolculuk yapanların ayrıcalığı :cool: Bizde hizmette sınır yok gelen yancıları sadece götürmekle kalmayıp araç kullanırken ileri sürüş ve basic ralli school eğitimleri veriyoruz :cool: Verdikleri paranın hakkını sonuna kadar alacaklar hehe

@kadirsalim
Kontenjanlar şuan boş hemen kayıt alabilirim hehe

Son düzenleme:
Öyle bi yazmısın ki 50lira atasım geldi Tufan hehe :D

hahahahahehehehe ben tufanla gidicem arabayla gitmekten vazgeçtim:D

Burak bu kabiliyete 100 lira bile atarım :D

Geri