16.03.2013 Alacaatli Mangal Organizasyonu

Valla Murat bu mesajin ustune mangala bond cantayla gelir Tuna haberin olsun. :D

Valla Murat bu mesajin ustune mangala bond cantayla gelir Tuna haberin olsun. :D

Hahahahahaha :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ankaram iyi eğlenceler size ben işlerimden ve yoğun tempo dan dolayı gelemiyeceğim Allaha emanet.

Ankaram iyi eğlenceler size ben işlerimden ve yoğun tempo dan dolayı gelemiyeceğim Allaha emanet.
canın sağolsun kardeşim.
Bu arada buluşak arkadaşlar için teklif sunmak gerekirse saat 17:30 civarı koru sitesi migros açık otoparkında buluşalım diyorum. Hem alış verişimizi yaparız. Orada rahat foto video vs. çekme imkanıda olabilir diyorum.
Ve aradan çekiliyorum :)

Farketmez bana valla buyuklerimiz ne derse o olur

canın sağolsun kardeşim.
Bu arada buluşak arkadaşlar için teklif sunmak gerekirse saat 17:30 civarı koru sitesi migros açık otoparkında buluşalım diyorum. Hem alış verişimizi yaparız. Orada rahat foto video vs. çekme imkanıda olabilir diyorum.
Ve aradan çekiliyorum :)

Mesa migros ağır kazık bilginiz olsun. Alacaatlı yolunda 1-2 alışveriş yapıcak yer var biri seçilsin orda buluşalım daha iyi :)

topluca gimattan da alabiliriz dun mangal yaptim tavuk kanat almistim paketi 8-9 lira. toptan oldugu icin baya iniyor fiyat %20 30 kadar

Mesa migros ağır kazık bilginiz olsun. Alacaatlı yolunda 1-2 alışveriş yapıcak yer var biri seçilsin orda buluşalım daha iyi :)
orda buluşuruz başka yerden etleri alır geliriz :) et balık kurumu var ümitköyün içinde ancak buluşmak için yer yok :D

Geri