16.03.2013 Alacaatli Mangal Organizasyonu

vay arkadaş bi gün bakamadım neler olmuş :) neyse gelemeyenlerin canı sağlosun :D

Buluşma detaylarını ( Saat yer vs. ) Berk le ve egemenle konuşma şansım oldu, ortak bir karar verdik detayları berk yazmıştır / yazacaktır birinci sahifeye. Ayrıca Semih hayırmı kardeşim pat diye ne oldu kötü bişey yoktur inşallah??

Konuda ilk mesaji guncelliyorum arkadaslar son durumla alakali olarak , yarin gormeyenler icin de ogle vakitleri bi sms atarim bilginize.

Ayrıca Semih hayırmı kardeşim pat diye ne oldu kötü bişey yoktur inşallah??

Yok abi kotu bisey yok.

Yola cikiyorum simdi.. Bizimkileri Kusadasi'na goturup, donecegim. Esimin zamani kisitli oldugundan dolayi bu haftaya denk geldi. Hesapta olan bir yolculuk degildi, kusura bakmayin.

Sent from my Calculator using Tepetaklak

Ilk mesaj tekrar guncellenmistir. Ortak giderler , saat ve toplanma yeriyle alakali SMS gönderildi , ulasmayanlar ilk mesaji takip edebilirler. Ayni zamanda sms ulasmadi diyenler iletisim numarasina kendini tanitan bir mesaj atabilirler yada PM atabilirler. Saygilar.

yarin gorusmek uzere o zaman . memo_16(mehmet) kardesim numarani gonder de yarin alirken zorluk olmasin istersen mesaj olarak atabilirsin veya baskasiyla gideceksen de haber ver bana

Fırsatı olan 10-40ları unutmasın ha...yarın görüşürüz millet...

bak demin geldim okuldan kasınca kaç litre yakıcak aceba diye yurtlardan a1e zaten peygamber vitesiyle indim. sonra da 60-70 arası 5.5-6 litre arası bişey çıktı. 225 bg neree devirsiz dizel araba neree :)) Bence iyi düşün abi o dizel megane'a da bi 5 yıl binsen ne zaman cidden gazlican? 35-40 arası mı? :p

RS'i olanlar başka arabayla gelmesin incelemeye alacam hepsini... [MENTION=323]ArMy[/MENTION] & [MENTION=10292]TunaRs[/MENTION] :D

Geri