Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...
şimdi aradılar turboda sorun varmış p.tesi anca müdele edeceklermiş.. Kiralık arabayı sordum gedizlerde yokmuş arabasız kaldık... Kiralık araba lazım...
şimdi aradılar turboda sorun varmış p.tesi anca müdele edeceklermiş.. Kiralık arabayı sordum gedizlerde yokmuş arabasız kaldık... Kiralık araba lazım...
abi aracı kaskoyla servise çektirmediğimiz için kiralık araba veremiyorlarmış.. bu da bize ders olsun bundan sonra araç bozulursa kasko ile çektireceğim zorlamayacağım hiç..
abi aracı kaskoyla servise çektirmediğimiz için kiralık araba veremiyorlarmış.. bu da bize ders olsun bundan sonra araç bozulursa kasko ile çektireceğim zorlamayacağım hiç..
aruyorum abi tek tek abi araba yok diyorlar.. ümraniye sancaktepe felan diye devam edecem.. tanıdık var mı bu işi yapan biri.. konuyuda başka yere açalımda abi bu konuda dağılmasın..