15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çocuk fiyatları belirtilmemiş ,ben 2 kişi olarak rezervasyon yapayım o zaman bora benden otlanır ...:D

şimdi aradılar turboda sorun varmış p.tesi anca müdele edeceklermiş.. Kiralık arabayı sordum gedizlerde yokmuş arabasız kaldık... Kiralık araba lazım...

şimdi aradılar turboda sorun varmış p.tesi anca müdele edeceklermiş.. Kiralık arabayı sordum gedizlerde yokmuş arabasız kaldık... Kiralık araba lazım...

kaskon varmı hocam?

Ara bir sor bakalım olmadı kiralama işine bakalım...
abi aracı kaskoyla servise çektirmediğimiz için kiralık araba veremiyorlarmış.. bu da bize ders olsun bundan sonra araç bozulursa kasko ile çektireceğim zorlamayacağım hiç..

abi aracı kaskoyla servise çektirmediğimiz için kiralık araba veremiyorlarmış.. bu da bize ders olsun bundan sonra araç bozulursa kasko ile çektireceğim zorlamayacağım hiç..
Geçmiş olsun kardeşim...

Çekmeköy civarında renta car varmıymış araştırdın mı...

Çekmeköy civarında renta car varmıymış araştırdın mı...

aruyorum abi tek tek abi araba yok diyorlar.. ümraniye sancaktepe felan diye devam edecem.. tanıdık var mı bu işi yapan biri.. konuyuda başka yere açalımda abi bu konuda dağılmasın..

Geri