15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbul'dan gidecek olanlar 08.30 da TEM Otoyolu Mehmetcik Vakfı Opet Benzincisinde toplanarak en geç 09.00 da yola çıkacaklardır,lütfen belirtilen saatte buluşma noktalarında olunuz...:eyv

Ankara'lı arkadaşlar, kendimi çok yalnız hissettim.
Zaten Berk'te gelemiyormuş.
Yancı olmak isteyen varsa beklerim.

anlaşılan org.tesisine gidince, öğlene kadar ancak netleşecek kati katılım sayısı... yolda gecikenler-adres arama da olabilir... her ihtimale karşı yolu bılmeyenler Mustafa Usta ve Sedat beylerden cep tel tedarik ve teması yapması gerekebilir... (ben de öyle yaptım zati)...:cool: kolay gele...

İstanbul'dan ilk defa buluşmaya gelecekler numaralarını yazarsa gecikme durumunda haberleşebiliriz...

Ankara'lı arkadaşlar, kendimi çok yalnız hissettim.
Zaten Berk'te gelemiyormuş.
Yancı olmak isteyen varsa beklerim.

Kardeşimsin .. ben yancı bile olurum sana ama biliyosun Ankaraya dönmeyecegim.Ayrıca burak gelecekti odamı yan cizdi? Bazen bu Ankara ekibine cok kızıyom paso park center paso kokorec.

Kardeşimsin .. ben yancı bile olurum sana ama biliyosun Ankaraya dönmeyecegim.Ayrıca burak gelecekti odamı yan cizdi? Bazen bu Ankara ekibine cok kızıyom paso park center paso kokorec.

işe girmiş yarın çalışacakmış büyük ihtimalle. tüm hevesimi kırdılar yalan yok.

biz dün samsundan gelidk ve yarın buluşmaya gelicez ama aracımız arıza yaptı şuanda gedizlerde yatıyor nedenini bilmiyorum 2 gibi haber verecekler.. araç yatarda olabilir.. araba kiralayabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?

Bazı işlerimin belli olmamasından dolayı kesin söz veremiyorum fakat bir süpriz yapabilirim sabah 08:30 da Opet'te olarak.

biz dün samsundan gelidk ve yarın buluşmaya gelicez ama aracımız arıza yaptı şuanda gedizlerde yatıyor nedenini bilmiyorum 2 gibi haber verecekler.. araç yatarda olabilir.. araba kiralayabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
Doruk aracınız serviste olduğu için Gedizler sizi indirimli araç kiralar servislerde böyle bir kiralama oluyor...

Geri