15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar kahvaltıyı geç yapacağız zaten yemeği isteyen yese böyle bir olayımız olabilir mi Sedat bi sorar mısın?
Temiz hava ve bol aksiyondan sonra kurt gibi acıkıyor insan,oraya gidince anlarsınız...:D

etkinlikleri gerçekleştirelim :D

umutseckinakbas ı da listeye alalım abi :eyv

gelemiyorum diye kıskançlığımdan konuya bile bakmamıştım, ama koptum gece gecehehe

hehe

bu arada çok güzel görünüyor organizasyon, ancak bir sorum olacak tabii bu boyutta, eğlenceli organizasyonlar istanbul içi olmuyor sanırım, ama ben gibi acemilerin aracı kendi kullanarak gelebileceği yerlerde de ailecek toplaşmalar oluyor mu, yapmayı düşünüyor musunuz, düşünün lütfen en azından öyle bir tanesine kendim gelebileyim:)))

ya da bana yol gösterin, gelecek toplaşmalar için nasıl uzak mesafeye alışabilirim diyeceğim ama şehir dışına 1.2 motorla cesaret edemeyeceğimi biliyorum tecrübe kazansam bile, araca güvenmem bu sefer de:)

yanlız dikkat ettimde herseyde bir kiremit var
kiremitimi ünlü buranın onudamı yicez:D

hehe benim de dikkatimi çekti, kiremitte pişiyor her şey, ama yemek aklıma gelmemiştihehe

ben bayram ertesi rafting yapmak istiyorum düzcede ..

düzce'de rafting mi yapılıyor, antalya'dakiyle kıyaslayabilenler olursa sevinirim, hani zorluk derecesi vb açısından, bir de su soğukluğu :D

abi yok ya olgaz neresi yoksa ılgaz olgaz mı oldu :D

Ilgaz Anadolu’nun
Sen yüce bir dağısın
Baharda yer yüzünde
O cennetin bağısın

Yalçın kayalıklar
Göklere yükseliyor
Senin dumanlı başın
Bulutları deliyor

Yükseklerden akıyor
Ne güzel berrak sular
Eteklerinde otlar
Sürülerle kuzular

ilk 2 dörtlük müziğiyle zihnimde çınladı, son dörtlüğü çıkaramadım bize öğretmemişler galiba kıhkıh

Yüzlere senelik Ilgaz sayende Olgaz olduya daha sana bir şey demiyorum Halil,biz sana Irdo lu diyormuyuz he...:D

hehehehehehe
yav Maşrukiye mi Ilgaza mı gidisez... napisez...:slcönce bi yakına gitsek de uzağını sona baksak... ılgaz şimdi sıcak olur, dağa-mountainresort a çıksas pahalı olur... kışın kayaka gidek...:cool:

hehehehe itinayla kafa karıştıran konu olmuş burası hehe

Bizim oraya varmamız ve kahvaltıya oturmamız 10.30-11.00 olur zaten,öğle yemeği 15.00-14.00 saatleri arasında veriliyor,rahat rahat gelirsin kardeşim...:eyv

bu saatleri okuyunca içim bir ferahladı, kıskançlığım azaldı azıcık da olsa :aytuğ 10.30 da kahvaltıya oturulacaksa ben usta şoför de olsam gelemezmişim hehe

Abi şu buluşmayı ortada bir yerde yapsak 10 numara olur atıyorum balıkesir çanakkale filan en azından rahat rahat İzmir'den filan gelebilirdik :D

Bu tarz buluşmalar hep İstanbul'da yaşayanları kapsıyor hoş değil lütfen yönetim gereğini yapsın. :(

Olur mu İstanbul'da olan acemileri kapsayamıyor (bknz ben) kapsaması için şöyle nasıl diyeyim carrefour otoparkı ya da üsküdar ne bileyim benim gidebileceğim bir mesafe olması lazımdı hehe

Olay yavaş yavaş şekillenmiş sanırım.
Bu arada Listedeki ismimin yanına ilave yapmıştım. Benimle birlikte Bir Clio'cu arkadaşım daha gelecek aksilik çıkmazsa.
Pazar sabahı Carrefour Otoparkında görüşürüz.

1-*USTA (+3 kişi)
2-speedmann (+1 kişi)
3-RenaultfanClub (+2 kişi)
4-Evren Topcu (+3 kişi)
5-Sedat
6-bilalrx
7-Uther77 (+1 Kişi)
8-
Megane-FU* (+1 Kişi)
9-
Alper22 (+1 Kişi)
10-
gkhnkls
11-
coupe55 (+1 Kişi)
12-
mert_fluence (+3 kişi)
13-
ozgur82 (+2)
14-
ArdAydn
15-
Alanso (+1 Kişi)
16-
ogunmısır
17-
yakup41
18-
Dream+
19-
Albayrak041
20-
yns4404 (+1 kişi )
21-
mayucel (+1 kişi )
22-
excoupe (+1 kişi)
23-umutseckinakbas
24-
25-

ben butun etkinlikleri kabul ediyorum herzaman 35 tl vermiyoz zaten adam gibi yer içeriz tıka basa doyarız egleniriz.. boşverin bence menuden cıkarmaları falan.. devam böyle güzel :)

organizasyon komitesi, istanbul-izmit arası buluşma noktalarını ve irtibat-yardım cep.telleri de yayınlasa ıyı olmazmı... millet yolda kaybolmasın...süre azaldı yani... :eyv

ayrıca, sitede hızlı-agresif-usta şöforüm diyen ablaları da görmek isteriz maşukıyede... :cool:

Son düzenleme:
organizasyon komitesi, istanbul-izmit arası buluşma noktalarını ve irtibat-yardım cep.telleri de yayınlasa ıyı olmazmı... millet yolda kaybolmasın...süre azaldı yani... :eyv

İstanbul'dan gidecek olanlar Otoban girişinden sonra Opet Mehmetcik Vakfı Tesislerinde saat 08.30 da toplanacaklar.
Saat:09.00 hareket saatimiz olacak.
Kartepe-Maşukiye ayrımından otobandan çıkılarak o taraftan katılanlar ile buluşulur...
10.30 gibi mekanda olunur ve kahvaltıya geçilir...:eyv
İrtibat Tel: *USTA 0532 261 39 90

maşukiyedeki mekan ismi ve adresler belli olduysa, onlarıda eklesek, Ustam..:eyv

Geri