15 Temmuz 2012'de Maşukiye Organizasyonuna Varmısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-*USTA (+3 kişi)
2-speedmann (+1 kişi)
3-RenaultfanClub (+2 kişi)
4-Evren Topcu (+3 kişi)
5-Sedat
6-bilalrx
7-Uther77 (+1 Kişi) Öğleden sonra aramıza katılacak.
8-Megane-FU* (+1 Kişi)
9-Alper22 (+1 Kişi)
10-gkhnkls
11-mert_fluence (+3 kişi)
12-ozgur82 (+2)
13-ArdAydn
14-Alanso (+1 Kişi)
15-ogunmısır
16-yakup41
17-Dream+
18-Albayrak041
19-yns4404 (+1 kişi )
20-mayucel (+1 kişi )
22-excoupe (+1 kişi)
21-coupe55 (+1 Kişi)
22-
23-

Mekanla görüşmenin zamanı geldi sanırım,listenin 10 eksiğini opsiyonlatıver Sedat...:eyv

ben + 2 geleceğim fakat orda +2 olarak ödemem gerekirmi bir kişi çocuk, olmadı +1 olarak düşün beni boşuna bir kişi parası daha vermiyeyim nasıl olsa tabağımızdan otlanıyor hep :D,yada çocuk işini bir görüşüp kıyağa bağlasan :D ( çok çocuk yok nasıl olsa :) )

Çocuklardan yarı ücret alınıyor diye hatırlıyorum Ozan...

Yer:Karaaslan Alabalık ve kamping Tesisleri...

Kahvaltı: Köy peyniri, kaşar peynir, yeşil ve siyah zeytin, reçel, bal, tereyağı, patates, köy böreği, menemen, yumurta, kiremitte lor peyniri, domates, salatalık, sınırsız çay ve kahve ikramı

Öğle Yemeği: Ana Yemek(alabalık, köfte veya tavuk ızgara), salata, meşrubat, turşu çeşitleri, 4kişiye bir tane karadeniz muhlama veya kaşarlı mantar.

İki menü toplamı 35 TL dir...

Paintball
Kişi başı 50 top oyuna dahil : 20,00 TL
Extra 50 top: 5 TL

Atv Safari

Yarım saat rehber eşliğinde: 35,00 TL
Bir saat rehber eşliğinde: 55,00 TL

Arkadaşlar kahvaltıyı geç yapacağız zaten yemeği isteyen yese böyle bir olayımız olabilir mi Sedat bi sorar mısın?

Arkadaşlar kahvaltıyı geç yapacağız zaten yemeği isteyen yese böyle bir olayımız olabilir mi Sedat bi sorar mısın?

mantıklı bencede ,herkes yemek yemek zorunda kalmaz ...belki etkinlikle zaman geçirmek isteyenler veya farklı saatlerde acıkanlar olur..

Geri