güzel buluşma olmuş ayaklarınıza saglık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah abi ne demek.Çok güzel olduRFC her yerde aktif buluşmalara imza atıyor,ayaklarınıza sağlık beyler...
Çok Sağol abiciğimAyaklarınıza Sağlık Maşallah Araclara
Yagmurlu aksamda guzel bulusma olduher buluşmada da bi rs mutlaka oluyo güzel resimler yağmurlu bir antalya akşamından
Eyvallah kardeşim,güzel olduayaklarınıza saglık çok sıkı bi bulusma olmuş belli .
Eyvallah emmi daha da büyüyeceğizAyaklarınıza sağlık, Antalya RFC büyümeye devam ediyor...
Ayaklarına sağlık abi.Artık baska zaman yapacagızGüzel bi akşam oldu. Yağmur go-kart planlarını bozdu ama sağlık olsun, zaman ayırıp katılanlara tşk.ler
hahahha sevıyorum senı kardesım haklısın en kısa zamanda yapılacak zatenVay vay vay güzel Antalyam coşmuş....
Yaw Haydarım o sarı sisler olmuş mu şimdi, sen o kadar işlem yap coupeyi baştan yarat sonra da angelların altına sarı sarı sisleri yak....
Çok Sağol abi.Antalya ya kocaman Maaşallah,gözlerim devremi aradı...
Ben sana dedım gel yagmurda yapalım dye ama yok olmaz,açtr öyle dedın Neyse Manavgata gelırz n yapalım Ayagına yuregıne saglık abım benımKarting işi kaldı ona üzüldüm oysaki Haydar çok iddalıydı qw
Tüm arkadaşlara teşekkürler.
Eyvallah kardeşim çok sağolgüzel buluşma olmuş ayaklarınıza saglık
RFC Büyüyor ve çok guzel ılerlıyorRFC buluşmaya doymuyor
Türkiye'nin her yerinde güzel organizasyonlara imza atıyoruz ÇOK MU OLUYORUZ...?
elinize sağlık güzel bir buluşma olmuş...
Bende Tesekkur ederım ama senı araban cırkın cıkmıs dıye cırkeflık yapma O kadar bılıyorsan gel cekHERKESE TŞKR EDERİM GÜZEL Bİ AKŞAM GEÇİRDİK BİRDAHAKI BULUŞMAMIZI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM İNŞ BİDAHAKİ BULUŞMAMIZDA HYDRR KARDEŞİMİZ FOTO ÇEKİMİNİ DAHA İYİ YAPAR.