Rezervasyon yapmayi unutmayin abi ugur abi ve hakki abi ))
Adamm organizasyoncu oldu rezervasyon yapmadan kabul etmiyor beyler önceden rezerv edicez yoksa yok ))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezervasyon yapmayi unutmayin abi ugur abi ve hakki abi ))
Hahahaha sesli güldüm ne adamsın ya )
Hakkı abim Savaş bana gülüyo senin ile bir ilgisi yok abim sen merak etme hafta içi bir istişare yapalım senin ile neler yapabiliriz ne olur güzel bir Erciyes toplantısı yapalımSesli güldüm ne demek ya Savaş, yukarıda aynı teklifi bende yaptım farkındaysan ve geçen seneden beri konuşuluyor bu. Yapacağız inşallah.qw
Neyse sen ben fark etmez Yolda anlık fotoğraflar ve videolar da çekiliyordu onlarıda bir ara bulalım yükleyelim dostum. Otoban bizden gidemiyordu resmen
Her biri birbirinden güzel, keyifli, dostluk adına büyük yollar aştığımız bir organizasyona daha imza attığımızdan dolayı hem çok büyük gürür duyuyor, hemde çok keyif alıyorum. Bizleri her zaman maddi, manevi destekleyen sponsorumuz İnanlar Otomotiv değerli yönetimine ve tüm çalışanlarına bu vesile ile tekrar teşekkürlerimi sunarım. Ayırca RFC organizasyon genel müdürü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen değerli Burak kardeşime de sonsuz teşekkürler. Canla, başla 100 kişilik bir organizasonu sırtlaması ve yüzünün akı ile taşıması her babayiğidin harçı değildir. Tebrikler RFC... İyi ki varsın, iyi ki sevmişim seni.
Burak kardeşim bundan sonra ki durak sanırım Kayseri Erciyes gibi görünüyor. Şimdiden çalışmalara başlamak gerek...
Adamm organizasyoncu oldu rezervasyon yapmadan kabul etmiyor beyler önceden rezerv edicez yoksa yok ))
Bu pozu iyi yakalamışım Burak , ispatlı şekilde düştün dilimize : )))
Yok abi Kayseriye gelcez o ayrı bu farklı konuSesli güldüm ne demek ya Savaş, yukarıda aynı teklifi bende yaptım farkındaysan ve geçen seneden beri konuşuluyor bu. Yapacağız inşallah.qw