11 Ocak 2015 Maşukiye Şelale Restaurant Buluşması.. :D

Buna katılmak nasip olmadı bir dahaki buluşmaya inşlh :)

Harika bir gündü sponsorumuz İnanlar a sonsuz teşekkürler emeği geçen herkese ve buluşmaya gelen herkese teşekkürler büyüksün RFC dip not: Burak kardeşime buluşmadaki emeğinden Ustamın inanları bağlamasından uzak yollardan gelen Aykut abi ve Uğur abimize de teşekkürler iyiki varsınız

Organizasyonda emeği geçen herkese, sponsorumuz İNANLAR'a çok teşekkürler. Herkesin ayağına sağlık, sürpriz pasta için ayrıca teşekkürler, çok güzel bir gündü. İyi ki varsınız dostlarım :eyv

Harika bir organizasyon daha ayaklarınıza sağlık arkadaşlar aranıza katılamadım diye bu organizasyon çok üzgünüm ancak birdahaki organizasyonda beraberiz inş resimler harika herşey harika :)

Başkan siteyi açmadan url aldım bir baktım sen yüklemişsin :eyv Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim yanlız oradada söyledin buradada son cümlende yazdın giderli cümleler yaptın hadi bakalım hahah hehe
Kanka sabredemedim yahuu :))) orada ne gideri yaptim yaww makarasina be kardesim yoksa rfc sayesinde olan seyler bunlar biz sadce vesile olduk :)

Ayaklarınıza, yüreklerinize ve makinalarınıza sağlık dostlar. Ayrıca İNANLAR OTOMOTİV'e çok teşekkür ediyorum. Bu sefer aranızda olamadık. Ama Şubat veya Mart ayında bir Erciyes organizasyonu yapmak lazım. Türkiye'nin ortası tüm şehirlerden arkadaşlarımızın katılma ihtimali daha yüksek, diye düşünüyorum. Bakalım bir tohum attık buraya, yeşertebilecekmiyiz. Tekrar tekrar teşekkürler dostlar. qw

​Her şey çok güzeldi , emeği geçen herkese teşekkürler.

​Her şey çok güzeldi , emeği geçen herkese teşekkürler.
Ayaklarına sağlık kardeşim, o kadar yolu bizim için geldin ve bizleri çok memnun ettin, yüz yüze tanışmak güzeldi...:eyv

Ayaklarına sağlık kardeşim, o kadar yolu bizim için geldin ve bizleri çok memnun ettin, yüz yüze tanışmak güzeldi...:eyv

​O sizlerin güzelliği abi , fırsat buldukça katılmaya çalışacağım.Tekrar her şey için teşekkür ederim.

​O sizlerin güzelliği abi , fırsat buldukça katılmaya çalışacağım.Tekrar her şey için teşekkür ederim.

İnsan geçerken uğrar şuraya Uğur kardeşim. Beraber giderdik, daha güzel olmaz mıydı.?

Geri