Üzerine para almadınmı Maşallahı var...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar aracım 153 kr yakmış demiştim ama galiba değil depo tek ışığa düştü 145 km de biraz bağırtarak kullandım ama denemek için deviri hakkında birşeyler yazmışlardı onu denemeye 3. viteste ne kadar basabiliyoruz gibi deviri 4 5 gibi yapmayı denemiştim viteslerde ondan mı galiba ama 300 kr yakacak gibi geliyor gösterge doğruysa uzun yol gibi kullanmıştım bayram tatilinde galiba onun etkiside var istanbul boştu çünkü tekrar yeniden deneme yapacağım bitsinde bakalım
Abi öncelikle şunu söylemekte fayda var gaz ayarı ne kadar yapılan bir ayarda olsa hava sıcaklığı soğukluğu vs gibi etkenlerden ötürü değişiklik gösterebilir. kaldıki yüksek devir benzin düşmanı olduğu gibi gazında bir numaralı düşmanı sen aracına bin gezmene bak deneme yanılma yöntemi eskiden di
Ben daha 100 km'de 7.1 den aşağı düşüremiyorum Istanbul trafiğinde
burak biliyorumda ilk önce 100 km gidip üstünü doldurunca az yaktı idi şimdi depo bitene kadar bekleyecem ama km daha 149 da depo ışığı tek ışığa düştü anlamadım ilk hesapta neden öyle çıktı şimdi neden fazlalaştı onu merak ettim sadece yoksa sorun yok boşver gezmeye devam