evet bende yükledim resimleri ama öncelikle kusura bakmayın makinem çok kaliteli değil ve jenerik resim çekmekten de çok anlamıyorum idare edin arkadaşlar. iyi kötü tüm resimleri ekliyorum.
herşeyden önce gelen herkesin ayağına sağık, pazar gününü ayırdıkları için çok teşekkürler. gerçekten çok seviyeli bir muhabbet ve güzel bir ortam vardı. baya uzun süre kaldık ve baştan sona kadar hiç ama hiç sıkılmadım. umarım daha da sık yaparız bu tip organizasyonları.
Dağhan'ın aracına yaptırdığı karbon trimleride resimledik. Hakikaten inanılmaz kaliteli. Adeta fabrikasyon duruyor. Yapan usta 10 numara işçilik çıkarmış helal olsun... benim makine ile ancak bu kadar çekebildik.
Dağhan istersen 4000x3000 çözünürlükte te gönderebilirim.
bunlarda Dağhan hocamın benim RS'e yaptığı sticker çalışması, ince işçiliği ve stickerlar için çok teşekkürler Dağhan
vektorelleri bekliyorum
Son olarak; ben arabamla ilgilenmeyi, uğraşmayı, vakit geçirmeyi çok seviyorum. Bugün benimle aynı kafa olan, arabasına değer veren arkadaşlarda olunca çok güzel bir gün oldu kısacası. Bursa'da olupta buluşmalara katılamayan, katılmayı düşünen arkadaşların gelmesini kesinlikle tavsiye ediyorum. Ortam ve seviye gerçekten çok iyiydi...
Tekrar teşekkürler herkese...