18 Mart sütlüce buluşması katar27

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katar27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet biraz daha yakın poz alınmalıydı haklısın Kerem :eyv
Elimde bi tane daha resim var 3 poz aynı diye atmadım onu biraz daha yakınlaştırdım atarım şimdi en başa :eyv

Kardeşim emeğine sağlık, teşekkürler. Gelen herkesin ayağına sağlık, güzel bir buluşma oldu. Bayraklarımızı asamadık ama...
Emin ol can sıkıntısı olurdu abi. Hepimizin içi gitti ama yapacak bir şey yok. Faruk abi taktı geri çıkardı sanırım. Arabada çocuk vardı zaten, Allah korusun düşünmek bile istemiyorum yani.

Beraber Toplu çekilen fotoğraf 1 tane sanırsam ondada kimlerin olduğu belli olmuyor....
Attım Kerem resimi bu biraz daha iyi diğerine göre, e napıcaksın aile kalabalık ancak sığdık objektife qw

Melih'in gözlüklerinden dolayı resime 10 tanede horse eklendi , Sığamadık :D

Herkesi güzel düşünceleri için teşekkürler, gelen herkesin ayağına sağlık :eyv İnşallah bir sonraki buluşmamız daha kalabalık olur :eyv

Eline sağlık...Güzel kareler.Maşallah ailemize

Emin ol can sıkıntısı olurdu abi. Hepimizin içi gitti ama yapacak bir şey yok. Faruk abi taktı geri çıkardı sanırım. Arabada çocuk vardı zaten, Allah korusun düşünmek bile istemiyorum yani.
Minik şampiyon olmasaydı çıkarmazdım Metrobüsleri taşladıkları yolunda telefon geldi maalesef :sinirli

Emeğine sağlık, yine bomba bir buluşma olmuş.

Geri