- Konuyu Başlatan
Elimde bi tane daha resim var 3 poz aynı diye atmadım onu biraz daha yakınlaştırdım atarım şimdi en başaevet biraz daha yakın poz alınmalıydı haklısın Kerem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimde bi tane daha resim var 3 poz aynı diye atmadım onu biraz daha yakınlaştırdım atarım şimdi en başaevet biraz daha yakın poz alınmalıydı haklısın Kerem
Sağol Halil abi Seni görmeyi çok istedim ama kısmet olmadı bu seferEline sağlık fatih, güzel görüntüler yakalamışsın...
Emin ol can sıkıntısı olurdu abi. Hepimizin içi gitti ama yapacak bir şey yok. Faruk abi taktı geri çıkardı sanırım. Arabada çocuk vardı zaten, Allah korusun düşünmek bile istemiyorum yani.Kardeşim emeğine sağlık, teşekkürler. Gelen herkesin ayağına sağlık, güzel bir buluşma oldu. Bayraklarımızı asamadık ama...
Attım Kerem resimi bu biraz daha iyi diğerine göre, e napıcaksın aile kalabalık ancak sığdık objektife qwBeraber Toplu çekilen fotoğraf 1 tane sanırsam ondada kimlerin olduğu belli olmuyor....
Eyvallah adaş, yoktun göremedim seni ?Eline sağlık...Güzel kareler.Maşallah ailemize
Minik şampiyon olmasaydı çıkarmazdım Metrobüsleri taşladıkları yolunda telefon geldi maalesef
Emin ol can sıkıntısı olurdu abi. Hepimizin içi gitti ama yapacak bir şey yok. Faruk abi taktı geri çıkardı sanırım. Arabada çocuk vardı zaten, Allah korusun düşünmek bile istemiyorum yani.