10 Şubat 2013 Bursa Buluşma Önerisi

ya aslında ben forumdan cıkmayan biriyim eskidende 106gti sahibiydim gene pejo forumundaydım sürekli orda temsilclik yaptım güzel günler gecmişti ama yine Bursa olarak kalkınmak cok zordu elimden geleni yapıyodum.. Bu forumdada ilerleyen zamanlarda temsilci olma isteğim olabilir ama şu aralar hiç yanaşmadım cunku buna ayrıca bi vakit ayırmak gerekli organizasyonlar icin bi çaba gerekli şimdi bende bunları yapamıycam uğraşamıycam için istekte bulunmadım..ki zaten şu haliylede Bursada bi tık yok...

Evet katılıyorum, Renault şehri Bursa olarak güzel ve düzenli bi organizasyon yapılmalı :eyv Listeyi oluşturun madem :eyv dediğim gibi ben 9 Şubatta Bursaya geliyorum, bi sıkıntı olmazsa gelmeye çalışıcam :eyv

Yeni bir RFC üyesi olarak bende katılacagım.Arkadaşımın dediği gibi yer ve saattin herkez açısından uygun bir zamana belirlenmesi çok önemli....

Saygılar...

1. Mesaja liste eklense guzel olucak aslinda. Bide saat ve yer olayini kesinlestirmek gerek. Kahvalti gibi bir organizasyonu bence bahara doru yapmak daha guzel olur. ama tabii siz bilirsiniz, yapilirsa gene gelirim.

Perfect Rom v4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla kardeşim çok yoğun çalışıyorum ugraşmak isteyen varsa buyrun temsilciliği de alın siz bilirsiniz.
Hem hastane hastane koşturmaktan da yoruldum

Valla kardeşim çok yoğun çalışıyorum ugraşmak isteyen varsa buyrun temsilciliği de alın siz bilirsiniz.
Hem hastane hastane koşturmaktan da yoruldum

yok hocam est. öle bir niyetimiz yok sadece yardımcı olmak için fikir vermeye çalışıyoruz.

arkadaşlar pazar günü hava yağışlı olarak gözüküyor...

Cuma felan tekrar teyitleşsek? gidişata göre belirleriz aslında... yağmurlu olursa hiç güzel olmaz buluşma olayı :(

bende gelebilirim ama katılım hakikaten çok az neden böyle oluyor anlamıyorum.. birde arkadaşalar gelecek arkadaşlar 1. sayfaya liste yapma çağrısına katılıyorum ve mümkünse cep numaralarımızıda yazalım carreforun otoparkında boş boş dolanmak kötü oluyor en azından gelemeyenler telden mesaj atar gelemiyorum diye..

bende gelebilirim ama katılım hakikaten çok az neden böyle oluyor anlamıyorum.. birde arkadaşalar gelecek arkadaşlar 1. sayfaya liste yapma çağrısına katılıyorum ve mümkünse cep numaralarımızıda yazalım carreforun otoparkında boş boş dolanmak kötü oluyor en azından gelemeyenler telden mesaj atar gelemiyorum diye..

Konuyu acan arkadas gorunce ilk msji duzenleyecektir. Beni yazabilirsiniz.

Cihan Senguler - 0530 517 17 20

Perfect Rom v4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri