10 Şubat 2013 Bursa Buluşma Önerisi

Bursa

hayırlı buluşmalar arkadaşlar :eyv

bana aç falan diyon fabrikadan çıkmıyon hafız gelde hafta sonu ihi bira içelim :).bi aksilik çıkmazsa bende katılabilirim

öyle değilmisin olm her daim mesaidesin..bana bakarsan mimliyim ben fabrikada tanırlar bölümde rekor bende her sene toplamda 90saati gecmiyo mesaim:tony 2013e gene mesailerden kacarak başladım bu aralar papaz olduk yaw bir kaç ay zor izin alcam kacamıcam :pislik hafız mesahı neden değiştirdin yazdın gecenlerde takılamadık 2 bira yapamadık gecerli bahanelerim wardı apapcım ve harbi sormadın solemedimde ama 3-4gün fena hastaydım bogazlarımdan fln..hafta sonu pazar günü haberleşelim ara sen beni zaten asker eglencesi yapcaz bizim turhan gidiyoda toplancaz tepeye fln cıkabiliriz diyolardı saat3ten bulusulcak yemekli fln mevlit bilem war sonra arpa suyu baya karısık olmuş..bu ocak ortamından fotocu cocuklardan tanırsın belki enginlerin fln arkadası yaw hondacı.. ok haberleşelm.hiç olmadı tepeye cıkarken gelirsin gelmem ben dersen eger.

bulusursak fena olmaz ama o gün aöf sınavları var:S

iyi buluşmalar Bursa :) Ankaraya da bekleriz :)

Hayırlı Buluşmalar :eyv

her seferinde gelicem diyorum sonra antin kuntin bir sebep çıkıyor :) Büyük konuşmucam ama bu sefer gelicem Allah'ın izniyle... Yer olarak yine Carrefour otoparkı olabilir.

evet yer ve saat olarak kararlaştıralım. Carrefour da olabilir. Saat olarak ta 14:00 uyarmı arkadaşlar.

Geri