Değişen parçaları biliyorsanız yazabilir misiniz, fiyat çok şişmiş gibi geldi.
Muhtemelen tampon komple değişmiştir +olarak farlarıda değişmiş olabilirler. üstüne bir de işçilik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değişen parçaları biliyorsanız yazabilir misiniz, fiyat çok şişmiş gibi geldi.
Sağ far suportuMuhtemelen tampon komple değişmiştir +olarak farlarıda değişmiş olabilirler. üstüne bir de işçilik
Yeni plaka bastırıcam içim rahat etmez yoksa ama bütün plakacılar kapanmışÖn plakayı arkaya taksaniz daha güzel olacak . Bununla geçmiş olsun
Ters bi memura denk gelinirse.App plakaya ceza yazılıyor bilginiz olsun !Yeni plaka bastırıcam içim rahat etmez yoksa ama bütün plakacılar kapanmış
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum. O yüzden standart plaka bastırmam gerek. Ama yerini bilmiyorumTers bi memura denk gelinirse.App plakaya ceza yazılıyor bilginiz olsun !
Size de geçmiş olsun. Malesef dışarıdaki tamirci-kaportacıların çoğu işin hakkını veremiyor. O yüzden yetkili servislerde işçilik boya vs daha düzgün oluyor ancak görüldüğü üzere en küçük hasarda minimum 3 - 4 bin tl gibi rakamlar çıkabiliyor. Benim aracımda kaporta aksamında değişen tek parça sağ ön çamurluk. Kalan kısımlar hep plastik ıvır zıvır parçalar. Tabi bir de sökme takma işçiliği ayrı kaporta işçiliği ayrı elektrik işçiliği ayrı boya işçiliği ayrı fiyatlandırılıyor. Bunlarda maliyeti fazlasıyla yükseltiyorGeçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Şunu belirtmek isterimki sizin hasarınıza göre , 6000tl hasar yetkili servis olmasından dolayı gayet normal bir durum.Çıkan vidayı bile yenisiyle değiştiriyorlar,Yetkili servislerde tamir yok ve maalesef direk değişime gidiyorlar.Bu yüzden de rakamlar uçuk çıkıyor. Örnek olarak ; Araç megane sedan ve hasar tutarı 4000tl.Tampon değişime gittiler + sis farı + davlumbaz değiştirildi.Belki mini onarıma bile girebilirdi.Fakat bulunduğum yerde mini onarım yapan anlaşmalı yer yok.Mecbur servise götürdüm.