1.6 8 V megane cabrio sorun 1999

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mgncabrio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evt yapıyor depo doluykende boskende kontrol ettircem depoyu ama ben beyinden supeleniyorum artk ya cunku gösterge saatındeki devir bolümü artk sacma sacma calışıyor serviste bna beyin diyorlar artk

ve bu arada arac sag kapının hareketsiz olan camının ordan su alıyor cok fazla değil ancak bunu nasıl kesebilirim

kardeşim devir saatin inip inip çıkıomu arac devrinden bağımsız olarak eger oyle ise beyinde deil elektriginde bi sorun vardır bence beyin deiştrmeden önce bide ona baktır derim akü ve kaplolara

Aynı sorun degıl ama buna cok benzer bı sorun war dı benım aracımda . Oncelıkle aracının rolant ayarlayıcısı nı kontrol ettır cunku en buyuk etken o sora gaz kelebegenı temızlet sora akune bak yenı mı kaldırıyor mu eger bu ucu de degılse aracının beynıne baktır su almıs olabılır buyuk ıhtımalle bastan besıncı kablo olması lazım sol taraftan sorun o olabılır ? Bıde ımoblayzır ıptalı war mı ? Bunların hıc bırı de degılse aklıma gelen tek sorun oksıjen sondası olabılır ?... Umarım yardımcı olabılmısımdır ...

buji kablolarının mutlaka değişmesi lazım çünki evveliyatı bilinmiyor bujilerinde değimesi yerinde bi karar olacaktır.ecu ile ilgili bi sıkıntı olsa sürekli yapar söylediğiniz sıkıntıları.ama bence çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum.rolanti dalgalanması genelde k4m lerde gaz kelebeğinin kirli olmasından kaynaklanıyor bu tip şikayetler oldukça fazla.bi ara fırsatınız olursa zifiri karanlık bir ortamda kaputu açıp kablolara bi bakın atlama yapıomu bende aynı sıkıntı vardı rolanti dalgalanıodu sürekli kabloları kontrol ettim atlama çok fazlaydı değiştirdim sorun düzeldi.tabi bununla birlikte gaz da yemiyordu.sabahları soğukken ilk çalıştırmada patırtılı çalışıodu.bunlar yüzünden aracınızdan hiç soğumanıza gerek yok ufak tefek sorunlar.

Geri