1.6 8 V megane cabrio sorun 1999

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mgncabrio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Farların aracı titrettiğini hiç duymadım ..
Chipi bende anlayamam , onu bilgisayara bakıp orjinal mi değil mi bakacaklar ...
Aynı sizin arabanın motorundan var bende soğuk havada tekliyor gaza 3000e basıp çekince açılıyor ...
Çekişinde bir sıkıntı var mı aracın ( Yokuşlarda ) Buji ve buji kabloları ne durumda ?
Bence bir rolante ayarı , rolante valfi kontrol ettirilmeli ... Ve Bujilerde .

bujiler yeni buji kabloları değiştirmedim bitek zaten onlar kaldı o tekleme geldiğinde araba gaza basanda gitmiyor yığılı direk saçmalı gecen motordan sankı silah atılıomus(gaza basınca) gibi ses geldi direk stop ettim ben bence o sıkıntı geldiğinde yanmada sıkıntı oluo kimi zamanda hiç bir sıkıntı olmuo motor sıcakken de oluo sogukkende yolda gidiorum kırmızı ısık yanıo baslıo yapmaya aynı seyi stop edip calıştırp gidiyorum anlamadım bi türlü nesi var

önceki mesajımda yazdım ama okumadın galiba ,sana bir telefon numarası vereyim istersen özelden ,bir ara sıkıntını anlat bakalım ne cevap alacaksın...?

Ozan abinin teklifini değerlendir :eyv

Senin aracın hararet yapmış olmasın motor hava mı yapıyor ne ... Birde Radyatörcülere götür bakalım onlar ne yapacak ..

ozan abi teli solersen iyi olur ozel mesaj atsanda olur kadir bu arada aracın silindir kapak contası yag kacırıyodu değiştirdim usta hararet yapmış olamaz dedi bende aynı seyden supeleniyorum yapmışmı diye

gönderdim kardeşim :eyv

benim eski f7r gaza birden basınca önce gaz kesio sonra tekleme yapip stp ediodu (arada sırada yapiodu bunu) motor serviste ecu dediler deiştrdim aynı seyi yine yaptı sonra kendi ustama gittim benzin pompası deiştrdim sorun kalmadı aynı sorun mu bilmiorum ama blki yardımcı olur

evt sendeki sorunla cok yakın ancak serviste kontrol ettik dediler pompayı ve ben biraz dikkat ettimde genelde motor sıcakken ve ilk calışmada gaza basınca yaparsa yapıyor yoksa her zmn yapmıyor

Bu sorun farlardan değil orası kesin. Farlar açıkken yapıyor olsa farlar alternatörden fazla akım çekip deviri düşürüyor derdim ama farlar kapalı yaptığına göre problem başka. Enjektör temizliğine ve deponun durumunada baktır. Depoda paslanma fazla ise enjektörlere gelen tortuda buna neden olabilir. Giderken yapmaz çünkü motor zaten üzerindeki kinetik enerjiyle çalışmaya devam eder. Durduğu yerde motor sadece yakıtla çalıştığı için yakıtta sorun olduğu zaman stop eder.

evt sendeki sorunla cok yakın ancak serviste kontrol ettik dediler pompayı ve ben biraz dikkat ettimde genelde motor sıcakken ve ilk calışmada gaza basınca yaparsa yapıyor yoksa her zmn yapmıyor

bide dikkat ettin mi depon doluyken yapiyomu aynı şeyi?

Geri