1.2 joy yakıt tüketimi için servisten açıklama ..

Ben de r nav var bakalim calisacak mi?

Benim evim tepede dik yokuş tırmanıyorum, yolun yarısında düz gidiyorum devirsiz kullanmama rağmen 6.9 üzerini görmedim daha, 7 rakamını görmedim. Kesin bir sorun var, servisin açıklaması da sıkıntılı.

2015 CLİO 4 1.2 jOY, aracı kiraya veriyorum, müşteriden geldiği gibi fotoğrafını çektim şimdi...

20161224_121118.webp

20161224_121316.webp

20161224_121326.webp

Cok yakmamasi lazim degerler ölçülmüş se baska birsey var benim görmem lazim yakinda isen

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok yakmamasi lazim degerler ölçülmüş se baska birsey var benim görmem lazim yakinda isen

İstanbul Levent semtim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar servis randevusu alicam bana yakıt normal denildi küçük motor az yakar diye birsey yokmuş . Devirli kullanmıyorum sakin kullanıyorum 13 lt ortalama yani şaşırdım kaldım arkadaşlar

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anormal bir durum var levent uzakdasin dostum.cayirova tuzla dayim.onerecegim tek sey basinc degerlerini mekanik ölçüttür. Bilgisayarla deyil mekanik olarak bujiler sökülerek tek tek not aldir baska birsey olamaz.aracta kacak var basinc önemlidir

Benim araçta 2013 1.2 şehir içinde 10lt nin altını hiç görmedim uzun yolda 90 km sabit hızla 4.2 ye kadar düşüyo ana şehir içinde müthiş yakıyo

Geri