1.2 75 bg performans hava filtresi

Fazla terettüt etmeye gerek yok aslında bu işte öncü firmalar var onlardan almak gerekiyor. Biraz pahalı oluyor ama sıkıntı yaşatmıyor ve garanti veriyorlar. benim bildiğim K&N ve simato hks ( mantar filtre almayın kesinlikle ) ama K&N number one :) ben universal aldım 20 tl ye boğaz kirlendi 100 tl temizlemeye verdim :) şimdi K&N almayı düşünüyorum
Guc artisi oluyormu, farkettinizmi acaba ?

Replika, yan sanayi olanlarda güç kaybı oluyor ama çok hissedilir derecede değil 2 3 beygir falan düşüş yaşıyor ve sadece ses var o kadar

araç garantiden çıkıyormu bu uygulamada ? yahu bende aracımdan çok soğudum son zamanlarda, garantiden çıkacak diye değişiklikte yapamıyoruz korkarak..

Replika, yan sanayi olanlarda güç kaybı oluyor ama çok hissedilir derecede değil 2 3 beygir falan düşüş yaşıyor ve sadece ses var o kadar

orjinal birşey takıldığında güç kaybı yaşanırmı yine ?

Bizim araçlarda kaput içi yer çok kısıtlı olduğu için, açık hava filtreleri için özel dizayn gerekiyor sanırım. Yani hava hortumunu ve açık filtreyi hava filtre kazanının içine vermek zor. Diğer türlü de yer yok soğuk hava alınabilecek. Uygulayan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
Temizlenebilen kutu için filtre için ise K&N, BMC, JR gibi markalar var 150-200 TL aralığında. Bir de yurtdışında RS' ler için özel dizayn edilmiş filtreler var bunlarda da tedarik sorunu olabilir. Performans için kutu içi filtrelerden pek ümitli değilim. Kullanan varsa açıklık getirebilir konuya.

Fazla terettüt etmeye gerek yok aslında bu işte öncü firmalar var onlardan almak gerekiyor. Biraz pahalı oluyor ama sıkıntı yaşatmıyor ve garanti veriyorlar. benim bildiğim K&N ve simato hks ( mantar filtre almayın kesinlikle ) ama K&N number one :) ben universal aldım 20 tl ye boğaz kirlendi 100 tl temizlemeye verdim :) şimdi K&N almayı düşünüyorum
evet ucuz etin yahnisi yenmez miş atalarımız boşuna dememiş sanırım :) Modifiyeci bir abi bana simato önermişti ama senin dediğini araştıracağım teşekkürler :bravo

arkadaşlar açık hava filtresi zamanımı kaldı artık ya, 20 sene öncesinin konusu bu.

açık hava filtresinin A markası ile B markası arasında kaliteden çok nereye monte ettiğiniz önemlidir, kral 10 numara 5 yıldız K&N filtre takarsınız gidip saçma sapan yanlış bir yere verirsiniz emmer sıcak hava gücünüz düşer 4-5hp.

gider çin işi filtre alırsınız, veli usta borular kullanırsınız azıcık akkıllı olur filtre'nin büyüklüğü neye göre belirlenir netden öğrenir ona göre uygun filtre seçer adabıyla uygun yerede monte edersiniz kaliteli markanın fiyatının 5/1 e %2-4 arası güç alırsınız.

fazlasını zaten beklemeyin bu ürün güçten çok ses yapması ile ünlüdür, bizim araçlar yüksek kompresyonlu ve yüksek devirli araçlar olmadığından aman aman performans artırmaz ve zaten yarım bastığınızdada neredeyse fark edemezsiniz sadece tam gaz yaptığınızda sesi artıyor.

çıkan sesede tok demek zor genelde kendine has anlatması biraz zor ama bence güzel olan bir ses çıkar tabi aracına göre.

arkadaşlar açık hava filtresi zamanımı kaldı artık ya, 20 sene öncesinin konusu bu.

açık hava filtresinin A markası ile B markası arasında kaliteden çok nereye monte ettiğiniz önemlidir, kral 10 numara 5 yıldız K&N filtre takarsınız gidip saçma sapan yanlış bir yere verirsiniz emmer sıcak hava gücünüz düşer 4-5hp.

gider çin işi filtre alırsınız, veli usta borular kullanırsınız azıcık akkıllı olur filtre'nin büyüklüğü neye göre belirlenir netden öğrenir ona göre uygun filtre seçer adabıyla uygun yerede monte edersiniz kaliteli markanın fiyatının 5/1 e %2-4 arası güç alırsınız.

fazlasını zaten beklemeyin bu ürün güçten çok ses yapması ile ünlüdür, bizim araçlar yüksek kompresyonlu ve yüksek devirli araçlar olmadığından aman aman performans artırmaz ve zaten yarım bastığınızdada neredeyse fark edemezsiniz sadece tam gaz yaptığınızda sesi artıyor.

çıkan sesede tok demek zor genelde kendine has anlatması biraz zor ama bence güzel olan bir ses çıkar tabi aracına göre.

peki ne tavsiye edersin kardeş açık hava filtresi tarihe karıştıysa :)

peki ne tavsiye edersin kardeş açık hava filtresi tarihe karıştıysa :)

açık hava filtresi tarihe karıştıdan çok bunun için bilgilerini temin etmek profosyonelce kolay burda 2 sayfa üzerine konuşulacak bir konu değil demeye çalışmıştım :)

Komple filtreyi çıkartın arkadaşlar daha verimli.
Açık hava filtresi dediginiz pek çok ürün zaten düzgün filtreleme yapmiyor

Geri