- Konuyu Başlatan
Evet Araç ordudaki arac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araba çok güzel maaşallah. faz2 tamponuda çok yakışmış araca çok beğendim. Dyno yu ilk gördüğümde süper ötesi mutlu oldum ama çizgiyi garipsedim önce ve sonrada 305km yazısını görünce anladımki yanlış vites. ki aracı dynoda o hıza çıkarmak aşırıda tehlikeli zaten.
megane rs dyno ölçümleri 4ncü vitestir. tüm dünyada doğru olan budur. tüm dünyanın doğrusu buyken ölçümü yapan ustanın çok profesyonel olduğunu söylemenize rağmen ben malesef özür dileyerek o ustanın profesyonelliğine inanamam. kesinlikle yanlışlık olacaktır ölçümde.
inan bende alper abi gibi çok sevinirim ne kadar çok yüksek çıkarsa. ama çıkan sonucun doğru olması için malesef 4ncü vites şart bizim araçlarımıza. eğer gene böyle birşey düşünürsen dyno yaptırmak gibi. 4ncü vitesin doğru olduğunu özellikle ısrarla kişiye söylemenizi rica ederim.
aramıza hoş geldin tekrar dediğim gibi çok beğendim aracını. sanada bir rstuner ölçümü yakışır umarım bir gün denk gelir veri kaydı yaparız gururla insanlara gösteririz bakın ne kadar iyi yürüyor diye.